Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roberto Carlos: « Μου αρέσει ο Alisson, αλλά ο Ederson είναι καλύτερος »

Roberto Carlos: « Μου αρέσει ο Alisson, αλλά ο Ederson είναι καλύτερος »

Μετά την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα μίλησε ο παλαίμαχος αριστερός μπακ της Selecao και της Real Madrid, Roberto Carlos και ρωτήθηκε για τον Alisson Becker της Liverpool και τον Ederson της Manchester City.

Ο Roberto Carlos πρώτα δήλωσε τα εξής για τον Alisson Becker: 

“ Ο Alisson είναι ένας εκπληκτικός τερματοφύλακας. Όταν έφυγε από τη Roma, για να πάρει μεταγραφή στη Liverpool, πολλοί έλεγαν πως ήταν πολλά τα χρήματα για έναν τερματοφύλακα. Έχει αποδείξει όμως πως είναι σπουδαίος για την Εθνική Βραζιλίας. Αξίζει όλα τα βραβεία. Νιώθω περήφανος, όταν τον βλέπω από την τηλεόραση να παίζει για τη Liverpool. Κατέκτησε και το Champions League πριν από λίγες μέρες. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας. ”

Όσο για το δίλημμα Alisson ή Ederson: 

“ Το θετικό είναι πως παράγουμε κορυφαίους τερματοφύλακες τα τελευταία χρόνια και πλέον παίζουν και εκείνοι στην Ευρώπη και όχι μόνο οι επιθετικοί. Ο Ederson ήταν βασικός στην Πορτογαλία πριν πάρει μεταγραφή στην Manchester City και ο Alisson στην Roma. ”

“ Μου αρέσει ο Alisson, γιατί είναι ψηλός και έχει καλές τοποθετήσεις, αλλά ο Ederson μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις. Από τερματοφύλακας μέχρι αμυντικός και κεντρικός μέσος. Έχει μεγάλη ποιότητα ο Ederson. ”

“ Οπότε, ζητάω συγγνώμη στον Alisson, γιατί για εμένα ο Ederson είναι λίγο καλύτερος, επειδή μπορεί να παίξει καλύτερα με τα πόδια του. ”

Ο Alisson έχει κρατήσει δύο clean sheets μέχρι στιγμής στο Copa America.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com