Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε διαπραγματεύσεις Liverpool και Sporting για τον Camacho, αλλά όχι για Fernandes »

«Σε διαπραγματεύσεις Liverpool και Sporting για τον Camacho, αλλά όχι για Fernandes »

O Rafa Camacho με τη φανέλα της Liverpool.

Σε μια επιβεβαίωση και σε μια διάψευση προχώρησε το σημερινό ρεπορτάζ της Evening Standard και του συνήθως έγκυρου David Lynch. Η επιβεβαίωση αφορά το ενδιαφέρον της Sporting CP για τον Rafa Camacho και η διάψευση τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για τον Bruno Fernandes.

Ο 19χρονος Camacho έχει απορρίψει εδώ και καιρό την πρόταση ανανέωσης της Liverpool και ετοιμάζεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Επικρατέστερος προορισμός είναι η πρώην ομάδα του Sporting, η οποία μάλιστα τον ήθελε και τον Ιανουάριο, αλλά τότε οι Reds αρνήθηκαν.

Το συμβόλαιό του με τη Liverpool ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και οι δύο ομάδες συζήτανε για πώληση και όχι φυσικά για δανεισμό. Οι απαίτησεις των πρωταθλητών Ευρώπης είχαν αρχικά ξεκινήσει από τα 10 εκατομμύρια λίρες, όμως είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί το deal και με λιγότερα χρήματα.

Από την άλλη, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον διεθνή μέσο, Bruno Fernandes και δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί των Πορτογάλων, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Camacho ως έμψυχο αντάλλαγμα για την μεταγραφή του 24χρονου στο Anfield.

Ο David Lynch σημειώνει πως ο Bruno Fernandes είναι στόχος της Manchester United και οι Red Devils υπάρχει πιθανότητα να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η Sporting CP θα παραχώρησει τον Fernades το φετινό καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com