Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: « Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι »

Mane: « Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι »

Τον ξεκάθαρο στόχο του για την επόμενη σεζόν έθεσε ο Sadio Mane μέσω δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει βελτιώνεται και γίνεται καλύτερος.

Ο Σενεγαλέζος ρωτήθηκε αν θεωρεί πως έχει βελτιωθεί τις τελευταίες σεζόν:

“ Ναι, για να είμαι ειλικρινής θεωρώ πως έχει βελτιωθεί αρκετά στα τελειώματα των φάσεων. Αυτό πολύ θετικό, γιατί θεωρώ πως βελτιώνομαι κάθε σεζόν όλο και περισσότερο και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, για να γίνω όλο και καλύτερος. ” Απάντησε ο Sadio.

Για την πολύτιμη βοήθεια των οπαδών του μέσα στη σεζόν τόνισε:

“ Έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στη σεζόν. Υπήρξαν πολύ δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια και οι οπαδοί ήταν πάντα εκεί. Τους χρειαζόμασταν και ήταν πάντα εκεί, έτοιμοι να βοηθήσουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Κάνει τον σύλλογο ακόμη πιο ξεχωριστό, κάτι το οποίο είναι αρκετά σημαντικό. Μερικές φορές, μπορεί να έχουμε μια κακή μέρα, αλλά οι οπαδοί είναι πάντα εκεί και μας δίνουν ώθηση. Είναι πολύ θετικό και για την ομάδα και για εκείνους. ” Είπε ο Mane.

Όσο για την ομάδα και το μέλλον πρόσθεσε:

“ Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Το μέλλον θα είναι λαμπρό για εμάς, αυτό είναι σίγουρο. Θα κάνουμε τα πάντα, για να πετύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. ”

Ο Sadio Mane σηκώνει το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com