Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για πρόταση της Liverpool για Bruno Fernandes γράφουν οι Πορτογάλοι

Για πρόταση της Liverpool για Bruno Fernandes γράφουν οι Πορτογάλοι

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια και το τελευταίο αυτή τη φορά προέρχεται από την Πορτογαλία και εμπλέκει τη Liverpool με τον ταλαντούχο, Bruno Fernandes της Sporting CP, ο οποίος κατάκτησε την περασμένη εβδομάδα το Nations League με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Οι Πορτογάλοι έχουν γράψει ξανά για ενδιαφέρον της Liverpool και του Jürgen Klopp για τον διεθνή μέσο, αλλά σήμερα προχώρησαν λίγο περισσότερο το θέμα και μιλάνε για επίσημη πρόταση των Reds στην Sporting CP για την απόκτησή του.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα, Correio de Manha, η Liverpool κατέθεσε την πρώτη της επίσημη πρόταση για τον Fernandes και είναι ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης τονίζουν πως και είναι και η μοναδική επίσημη πρόταση που έχει έρθει για τον ποδοσφαιριστή.

Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι όμως ότι, οι Κυπελλούχοι Πορτογαλίας θέλουν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ, για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η ίδια πηγή ανέφερε πως η Liverpool μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη συγκεκριμένη υπόθεση και να κάνει δικό της τον 24χρονο, αν κινηθεί για την απόκτησή του.

Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση να χρησιμοποιούν οι Πορτογάλοι το όνομα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Liverpool μόνο και μόνο, για να ανεβάσουν την τιμή του Bruno Fernandes.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Πορτογάλος αγωνίστηκε σε 53 παιχνίδια με την Sporting CP, σκοράροντας 32 γκολ και μοιράζοντας 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, σκόραρε και στον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, στον οποίο η Sporting CP επικράτησε της Porto στα πέναλτι (2-2 κ.α.).

Ο Fernandes επίσης ξεκίνησε βασικός και στα δύο παιχνίδια της Πορτογαλίας στα τελικά του Nations League. Στον ημιτελικό έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ στον τελικό κόντρα στην Ολλανδία αντικαταστάθηκε στο 80’.

Δύσκολα θα μείνει στην Sporting CP ο Bruno Fernandes.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com