Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπήκε αλλαγή και έδωσε τη νίκη στην Αίγυπτο ο Salah! (Vid)

Μπήκε αλλαγή και έδωσε τη νίκη στην Αίγυπτο ο Salah! (Vid)

Τη διαφορά έκανε για μια ακόμη φορά ο Mohamed Salah για την Αίγυπτο, όπως άλλωστε συνηθίζει, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό με την Γουινέα του Naby Keita (δεν αγωνίστηκε) και με μια ασίστ και ένα γκολ, που δημιούργησε ο ίδιος, έδωσε τη νίκη με σκορ 3-1 στη χώρα του.

Η Αίγυπτος προηγήθηκε από νωρίς, στο 11ο λεπτό, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο 63’, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του Salah στον αγωνιστικό χώρο. Σε εκείνο το σημείο όμως ανέλαβε δράση ο σούπερ σταρ της Liverpool και έκανε κυριολεκτικά τα πάντα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, για να δώσει τη νίκη στους Φαραώ!

Ο Mo δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έκανε τελικές προσπάθειες, είχε ένα δοκάρι από το οποίο προήλθε το 2-1 του Ahmed Ali και έδωσε την ασίστ στον Gaber, για να γράψει ο τελευταίος το 3-1 στο 86’.

Η Αίγυπτος του Φαραώ ξεκινά τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής κόντρα στην Ζιμπάμπουε στις 21 του μηνός.

Ο Salah πριν περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Φιλική αναμέτρηση έδωσε και η Σενεγάλη του Sadio Mane και μάλιστα επικράτησε της Νιγηρίας με 1-0, αλλά ο εξτρέμ των Reds δεν αγωνίστηκε, διότι είναι τιμωρημένος από την πρεμιέρα με την Τανζανία και ο Aliou Cisse ήθελε να δοκιμάσει τις εναλλακτικές του.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της νίκης της Αιγύπτου επί της Σενεγάλης: 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com