Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Klopp θέλει τον McCarthy για δεύτερο τερματοφύλακα»

«O Klopp θέλει τον McCarthy για δεύτερο τερματοφύλακα»

Άλλη μία σχετική με τη Liverpool μεταγραφική φήμη έκανε την εμφάνισή της προ ολίγων ωρών, η οποία αφορούσε στον τερματοφύλακα της Southampton, Alex McCarthy.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mirror λοιπόν, η αποχώρηση του Simon Mignolet από τους Reds είναι δεδομένη, και ως εκ τούτου ο Jurgen Klopp έχει ήδη βρει τον άνθρωπο πού θα προσφέρει κάλυψη στον Alisson Becker.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν είναι ο νυν τερματοφύλακας των ‘Αγίων’, και η Mirror διατείνεται ότι ο Klopp έχει ήδη εκφράσει στην FSG την επιθυμία του για την απόκτηση του παίκτη, προσθέτοντας εν συνεχεία ότι η πρόταση στη Southampton είναι ζήτημα χρόνου.

Η αλήθεια είναι ότι και πέρυσι είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί ενδιαφέροντος του Γερμανού για τον 29 ετών goalkeeper, βασιζόμενες στις δυσκολίες τις οποίες παρουσίαζαν οι διαπραγματεύσεις της Liverpool με τη Roma για τον Alisson.

Ομολογουμένως, ο Alex McCarthy έκανε μία εξαιρετική σεζόν 2018-19, κάτι πού είχε ως αποτέλεσμα την κλήση του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας από τον Gareth Southgate.

O Alex McCarthy στην ήττα της Southampton στο Anfield τον περασμένο Σεπτέμβρη.
O Alex McCarthy στην ήττα της Southampton στο Anfield τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com