Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Danny Rose: « Δύσκολη η προπόνηση με τους παίκτες της Liverpool »

Danny Rose: « Δύσκολη η προπόνηση με τους παίκτες της Liverpool »

O αμυντικός της Tottenham, Danny Rose παραδέχθηκε ότι ένιωσε ‘περίεργα’ στις προπονήσεις των παικτών της Εθνικής Αγγλίας, έχοντας δίπλα του τους παίκτες της Liverpool!

«Δεν νιώθεις ποτέ ‘άδειος’ όταν καλείσαι να παίξεις για την Εθνική της χώρας σου» είπε στους δημοσιογράφους ο Rose αμέσως μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Nations Cup.

«Ένιωσα όμως έτσι αφού είχα χάσει την προηγούμενη εβδομάδα και έπρεπε να μοιραστώ τον ίδιο χώρο με τους παίκτες της Liverpool.» συνέχισε.

«Ήταν σαν μου υπενθύμιζαν κάθε μέρα ότι έχασα στον Τελικό και αυτό ήταν από μόνο του μια εμπειρία για μένα.»

«Δεν είχα περάσει ποτέ ξανά παρόμοια δοκιμασία. Ήμουν σίγουρα κουρασμένος μετά από μια μεγάλη σαιζόν με την ομάδα μου και δεν βοήθησε σίγουρα το γεγονός ότι έπρεπε να παίξω και με την Εθνική Αγγλίας.»

«Όπως είπα όμως όταν σε επιλέγουν για την Εθνική, είναι εξαιρετική η περίπτωση και είναι κάτι που θα το καλωσορίζω πάντα και θα το τιμώ.»

Όταν ρωτήθηκε πως οι Jordan Henderson, Trent Alexander- Arnold και Joe Gomez φέρθηκαν στους συμπαίκτες τους, της Tottenham, απάντησε: «Ήταν σπουδαίοι.»

«Έχουμε μια σπουδαία ομάδα εδώ. Γνωρίζω τον Jordan εδώ και 10 χρόνια. Μιλήσαμε και για τον αγώνα και μου φέρθηκε πολύ καλά.»

«Τους δίνω συγχαρητήρια. Μας φέρθηκαν πολύ καλύτερα ακόμα και από το αν τους το ζητούσαμε.» ολοκλήρωσε ο Danny Rose.

Ο Rose πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com