Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: « Η Kloppomania έχει κυριεύσει το Liverpool »

Matip: « Η Kloppomania έχει κυριεύσει το Liverpool »

O κεντρικός αμυντικός της Liverpool, Joel Matip που έδωσε την assist στον Divock Origi ,στην επίτευξη του 2ου τέρματος στο Τελικό του Champions League, είχε μια θαυμάσια σαιζόν το 2019.

Παρ’όλα αυτά δεν δίστασε να αποδώσει και γρήγορα μάλιστα τα εύσημα στον προπονητή του, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Bild am Sonntag!

«Όλοι στη Liverpool εργάστηκαν σκληρά γι αυτό το αποτέλεσμα.» είπε ο Matip.

«Ο αποφασιστικός όμως παράγοντας λέγεται Klopp. Είναι αυτός που δημιούργησε αυτήν την ομάδα και την οδήγησε εκεί που είναι τώρα.Αυτός έφερε τον τίτλο.»

«Τους ανθρώπους τους ‘συλλαμβάνει’. Έχει κατακτήσει ολόκληρο το Liverpool και ίσως και την Αγγλία με τον ενθουσιασμό του.Η ομάδα, η πόλη, όλοι τον στηρίζουν, χωρίς όρους.»

«Αυτό που συμβαίνει εδώ, λέγεται Kloppomania! Γιατί είναι αυτός που είναι. Αυθεντικός και πραγματικός- απλώς ο Kloppo!».

Όταν ρωτήθηκε για την εμπειρία της κατάκτησης του Champions League ,απάντησε:»Μόνο σαν τρέλα μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που πυροδότησε η νίκη μας.»

«Ολόκληρη η πόλη ντύθηκε στα Κόκκινα όταν επιστρέψαμε από τη Μαδρίτη. Αγνή χαρά,έκσταση. Αυτές οι εικόνες θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου. Απίστευτη εμπειρία.» ολοκλήρωσε.

Μια εξαιρετική σεζόν για τον Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com