Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρελθόν Bogdan και άλλοι 5, πρόταση ανανέωσης στον Adekanye

Παρελθόν Bogdan και άλλοι 5, πρόταση ανανέωσης στον Adekanye

Θα κάνει κίνηση για Bogdan η Leeds;

Οι αποχωρήσεις από τη Liverpool συνεχίζονται και παρελθόν από τη Liverpool αποτελεί ο Adam Bogdan, ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Hibernian ως δανεικός, καθώς και οι Conor Masterson, Glen McAuley, Corey Whelan, Connor Randall  και Ben Williams.

Από την άλλη, οι Reds κατέθεσαν πρόταση ανανεώσεις στον Bobby Adekanye, αν και ο ταλαντούχος επιθετικός έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές εβδομάδες, πως θα αποχωρήσει τη Liverpool, ενώ είχε έρθει και σε συμφωνία με τη Lazio.

Πλέον, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν με την περίπτωση του Adekanye, καθώς η Liverpool έδειξε ξεκάθαρα την πρόθεσή να τον κρατήσει στο ρόστερ και είναι στο στο χέρι του ποδοσφαιριστή να αποφασίσει, αν θέλει να παραμείνει στην Αγγλία ή να μεταπηδήσει στην Ιταλία.

Μακριά από τη Liverpool θα συνεχίσουν την καριέρα τους και οι Adam Bogdan, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα των Reds από τον Μάϊο του 2016, ο Connor Masterson (είχε βρεθεί στον πάγκο στον περσινό πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στη Manchester City) και ο Connor Randall, που είχε πραγματοποιήσει 8 επίσημες συμμετοχές με την ομάδα επί Jürgen Klopp.

Πρότασεις ανανεώσεις κατέθεσε η Liverpool και στους George Johnston, Andi Sharif και ο μέσος της ομάδας, Edvard Tagseth.

Η Liverpool θέλει να κρατήσει τον Adekanye.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com