Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός του Champions League!

Ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός του Champions League!

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε ο τελικός του Uefa Champions League, που πραγματοποιήθηκε πριν από μια ακριβώς εβδομάδα στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham.

Συγκεκριμένα, τη μάχη των Reds με τους Spurs παρακολούθησαν συνολικά 11.3 εκατομμύρια στην Αγγλία από όλες τις πλατφόρμες του BT Sport. Πρόκειται για ένα πολύ καλό νούμερο, αν αναλογιστεί κανείς πως τον περσινό τελικό τον είδαν από τη συχνότητα του BT Sport 8.5 εκατομμύρια.

Φέτος ο αριθμός των τηλεθεατών ανέβηκε κατακόρυφα, καθώς περίπου 6.5 εκατομμύρια είδαν τον τελικό ζωντανά από την τηλεόρασή τους, ενώ 4.8 εκατομμύρια τον παρακολούθησαν από το YouTube, στο οποίο τον μετέδωσε ζωντανά το BT Sport.

Το BT Sport είχε επίσης περισσότερη τηλεθέαση την ώρα του αγώνα από το BBC One και από το ITV μαζί.

Μικρότερη ήταν η τηλεθέαση του τελικού του Europa League στο Μπακού ανάμεσα σε Chelsea και Arsenal. Ο τελικός των ομάδων του Λονδίνου συνολικά προσέλκυσε 6.3 εκατομμύρια, με τα 3.2 να παρακολουθούν τον αγώνα από την τηλεόραση και τους υπόλοιπους από το YouTube και τις διαδικτυακές πλατφόρμες του συνδρομητικού καναλιού.

Ο τελικός της Μαδρίτης αποτελεί το ρεκόρ τηλεθέασης του BT Sport στην εξαετή ιστορία του. Σε κανέναν αγώνα δεν είχε σημειώσει μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Ο Sadio Mane με το τρόπαιο του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com