Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: « Να μείνω για πάντα στη Liverpool και να γίνω αρχηγός ”

Trent: « Να μείνω για πάντα στη Liverpool και να γίνω αρχηγός ”

Την επιθυμία του να μείνει για πάντα στη Liverpool και να γίνει ο επόμενος αρχηγός των Reds εξέφρασε ο Trent Alexander-Arnold στο ντοκιμαντέρ του Sky Sports, “Living the dream”, το οποίο δημιουργήθηκε για εκείνον από το τηλεοπτικό δίκτυο και τον Jamie Carragher.

Ο δεξιός μπακ της Liverpool μίλησε στον θρύλο της ομάδας και τόνισε πως το όνειρο του είναι να γίνει αρχηγός των Reds και να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την κόκκινη φανέλα.

Ο Trent μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του και τους στόχους του:

“ Είμαι πολύ τυχερός, γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, για να παραμείνω ήρεμος και συγκεντρωμένος. Με κάνουν να θέλω να γίνοναι συνεχώς καλύτερος και να έχω όλο και περισσότερη δίψα για διάκριση. Θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θέλω να γίνω το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο. Να μείνω στη Liverpool μέχρι το τέλος της καριέρας μου και να γίνω αρχηγός. Να γίνω αρχηγός και της Εθνικής Αγγλίας. Θέλω να ξεκινάει από εμένα η ενδεκάδα της Liverpool. ”

“ Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για εμένα και όχι δεν είναι εγωισμός. Θέλω να πετύχω όλα αυτά με την ομάδα, όπως και ως ομάδα τα έχουμε πετύχει όλα ως τώρα. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι στον κόσμο και για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε και άλλα τρόπαια. Θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλους τίτλους. ” Ανέφερε ο Trent Alexander-Arnold.

Πότε βρέθηκε για πρώτη φορά στο Anfield για αγώνα της Liverpool:

“ Θυμάμαι πως ήταν το παιχνίδι κόντρα στη Juventus. Ναι, αυτό ήταν στα προημιτελικά του 2005 με το γκολ του Luis Garcia. Ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο Anfield και ήμουν στην Main Stand μαζί με τον αδερφό μου και τη μητέρα μου. ”

“ Από εκείνη τη στιγμή, όλα ήταν Liverpool για εμένα. Ήμουν 7 χρονών τότε και είχα παρακολουθήσει τον πρώτο μου αγώνα Champions League στο Anfield. Ήταν πολύ ξεχωριστό. Δεν είχα πάει ποτέ ξανά σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ήταν απίστευτα όλα όσα είδα στο γήπεδο εκείνη τη νύχτα. ”

Ο Trent δείχνει τα 6 τρόπαια της Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com