Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παρελθόν Sturridge και Moreno!

Παρελθόν Sturridge και Moreno!

O Alberto Moreno με την κούπα της Μαδρίτης.

Ήταν αναμένομενο, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Οι Daniel Sturridge και Alberto Moreno αποτελούν παρελθόν από τη Liverpool μόλις 3 ημέρες μετά την κατάκτηση του Uefa Champions League στη Μαδρίτη, δηλαδή του πρώτου τους τίτλου με τον σύλλογο.

Αμφότεροι δεν έχουν συμβόλαιο με την ομάδα για την επόμενη σεζόν και από σήμερα είναι και τυπικά ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Άγγλος επιθετικός ήρθε στη Liverpool το 2013 από την Chelsea και αγωνίστηκε συνολικά σε 160 αγώνες με την κόκκινη φανέλα, σκοράροντας μάλιστα 67 τέρματα εκ των οποίων ένα στο φετινό Uefa Champions League, στη νίκη με 3-2 επί της PSG στο Anfield.

Ο Ισπανός μπακ αγοράστηκε το καλοκαίρι του 2014 από την Sevilla και σκόραρε 3 γκολ σε 114 εμφανίσεις με τους Reds.

Ο Jürgen Klopp έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους δύο ποδοσφαιριστές: 

“ Το πιο σημαντικό που έχω να τους πω, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στο σημείο που είμαστε τώρα σαν ομάδα χωρίς εκείνους. ”

“ Εύχομαι και στους παίκτες επιτυχία και χαρά όπου και αν τους βρει το μέλλον και όποια και αν είναι η επόμενή τους ομάδα. Θα μας λείψουν. Εννοείται αυτό, αλλά το καλύτερο είναι, ότι φεύγουν ως πρωταθλητές Ευρώπης!”

Το liverpool.gr εύχεται και στον Daniel και στον Alberto τα καλύτερα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Φεύγουν ως πρωταθλητές Ευρώπης Sturridge και Moreno.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com