Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Benfica B βοήθησε τη Liverpool να κατακτήσει το Champions League!

Η Benfica B βοήθησε τη Liverpool να κατακτήσει το Champions League!

Μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση του Champions League από τη Liverpool έπαιξε η Benfica B και το φιλικό των δύο ομάδων στην Marbella πριν από 10 ημέρες. Ο λόγος είναι, επειδή η Πορτογαλική ομάδα αγωνίστηκε, όπως ακριβώς η Tottenham, όπως αποκάλυψε σήμερα ο προπονητής της, Renato Paiva στην εφημερίδα, A Bola.

Οι Reds επικράτησαν με 3-0 των Πορτογάλων και ο Paiva αποκάλυψε σήμερα πως αγωνίστηκε στο φιλικό η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Paiva στην A Bola:

“ Δημιουργήσαμε δύο επιθετικές καταστάσεις και δύο αμυντικές στο φιλικό, καθώς και ορισμένες στημένες, όπως ακριβώς περιμέναμε να συμβούν στον τελικό. Χρησιμοποιήσαμε το σύστημα της Tottenham, το 4-2-3-1 και την αμυντική τους γραμμή. Ο επιθετικός μας ήταν ανάμεσα στα δύο στόπερ της Liverpool. Επίσης το δεκάρι μας μάρκαρε το 6αρι της Liverpool. ”

“ Ο Vinicius μιμήθηκε τον Eriksen στον αγώνα, ενώ ο Bernardo έπαιξε τον ρόλο του Alli. Ο Jose Gomes ήταν ο Kane. ”

“ Έπρεπε να προσαρμοστούμε στον σχηματισμό του 4-2-3-1 και στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά και στην κατοχή της μπάλας. Οι δύο μας μέσοι ήταν κοντά στους κεντρικούς μας αμυντικούς και προσπαθούσαμε να σπάσουμε την πίεση της Liverpool. ”

“ Το ιδανικό θα ήταν να κλείσει η Tottenham τη Liverpool στην περιοχή της και να την αναγκάσει να κάνει πάσες από τον τερματοφύλακα στα στόπερ της και το αντίστοιχο και έτσι να δημιουργηθούν κενά για τα μπακ της να ανέβουν. Κάναμε ορισμένες αλλαγές στο σύστημά μας για τον συγκεκριμένο αγώνα. ” Πρόσθεσε ο Paiva.

“ Ο Klopp μάλιστα μας έκανε και ένα κοπλιμέντο. Μας είπε πως καταφέραμε να σπάσουμε το pressing, που είχε χρησιμοποιήσει η Liverpool στους αγώνες κόντρα στην Manchester City 3 ή 4 φορές και αυτό είναι εκπληκτικό. ”

Ο Salah κάνει το 1-0 στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com