Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: « Να γράψουμε τη δική μας ιστορία »

Milner: « Να γράψουμε τη δική μας ιστορία »

Το πρώτο τίτλο της εποχής Jürgen Klopp κατάκτησε το βράδυ του Σαββάτου η Liverpool και ήδη ξεκίνησε να γράφεται μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου με το 6ο Champions League/ Κύπελλο Πρωταθλητριών, όπως δήλωσε ο υπαρχηγός της ομάδας, James Milner.

Για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού ο Milner δήλωσε:

“ Η Liverpool έχει μια πολύ σπουδαία ιστορία και από τη στιγμή που υπέγραψα στην ομάδα, ήθελα πάρα πολύ να να κατακτήσω τίτλους με τον σύλλογο. Η Liverpool έχει πολύ μεγάλη ιστορία, αλλά εμείς θέλουμε να γράψουμε τη δική μας. ”

“ Έχουμε ήδη ξεκινήσει (να γράφουμε την ιστορία μας). Όταν ήμουν στη City και κατακτήσαμε το πρώτο μας FA Cup, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και μας έδωσε πίστη και νοοτροπία νικητή. Ελπίζουμε να μπορεί να συμβεί το ίδιο και στη Liverpool. ”

“ Θα το απολαύσουμε για όσο μπορούμε και μετά θα επιστρέψουμε για την καλοκαιρινή προετοιμασία και θα πάμε ξανά. Θα είναι πολύ όμορφο να βλέπεις το 6ο στο Melwood. Νιώθουμε όλοι υπέροχο. Πάντα είναι ξεχωριστό να κερδίζεις ένα τρόπαιο. ”

“ Πέρυσι ήταν σκληρή η ήττα μας από την Real Madrid και φέτος φτάσαμε τους 97 βαθμούς, αλλά δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια καλή απάντηση σε όλα αυτά η νίκη στον τελικό. ”

“ Μπορεί να μην παίξαμε καλά, αλλά στους τελικούς μετράει το αποτέλεσμα. ” Ολοκλήρωσε ο Milner.

Ο James Milner δείχνει τα 6!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com