Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: « Τα λόγια του Klopp μας ενέπνευσαν και νικήσαμε »

Virgil: « Τα λόγια του Klopp μας ενέπνευσαν και νικήσαμε »

Ο Jürgen Klopp είναι ο άνθρωπος, που έχει αλλάξει ριζικά τη Liverpool και από το βράδυ του Σαββάτου την έφερε ξανά εκεί που ανήκει, στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Virgil van Dijk εξήγησε πως ο Γερμανός ενέπνευσε τους παίκτες του και εκείνοι επικράτησαν με 2-0 της Tottenham στο Wanda Metropolitano.

“ Όλα ξεκίνησαν από τον προπονητή. Ήταν κάτι που μας είπε και πραγματικά μας άγγιξε. Μας είπε να μην παίξουμε μόνο για εαυτούς μας, να παίξουμε για όλους όσους αντιπροσωπεύει ο σύλλογος, να παίξουμε για όσους ήταν πάντα στο πλευρό μας. ” Αποκάλυψε ο Virgil van Dijk.

“ Να θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τους οπαδούς και για τους συμπαίκτες μας, για όσους εργάζονται στον σύλλογο. Να θέλουμε κάθε μέρα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Για τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Melwood, στο Anfield, για όσους έχουν σχέση με την ομάδα και να κάνουμε τους κάνουμε όλους περήφανους. Ο προπονητής το έβαλε αυτό καλά μέσα στο μυαλό μας. ” 

“ Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα έχουν αυτά τα λόγια στο μυαλό τους. Έχουμε το ομαδικό πνεύμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ποτέ δεν έχω νιώσει κάτι παρόμοιο. Έχουμε τους πιο φανταστικούς οπαδούς. Είναι υπέροχο. ”

Ο Virgil van Dijk πανηγυρίζει στον γύρο του θριάμβου των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com