Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Αυτό ήταν μόνο η αρχή, ο καλύτερος στον κόσμο ο Alisson!»

Mane: «Αυτό ήταν μόνο η αρχή, ο καλύτερος στον κόσμο ο Alisson!»

Άλλος ένας ευτυχισμένος παίκτης της Liverpool πού παραχώρησε δηλώσεις στο ‘τρίτο ημίχρονο’ του τελικού με την Tottenham ήταν ο Sadio Mane.

Ο winger της ομάδας μας στάθηκε στο ομαδικό πνεύμα της ομάδας ως κύρια αιτία πραγματοποίησης αυτού του ονείρου, στην εκπληκτική παρουσία του Alisson Becker κάτω από τα δοκάρια, και στη νοοτροπία πού πρέπει να διακατέχει από εδώ και στο εξής τον οργανισμό της Liverpool, ότι δηλαδή το χθεσινό ήταν μόνο η αρχή.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Sadio:

«Ήταν ένας μακρύς δρόμος, όμως τελικά τα καταφέραμε όλοι μαζί. Δεν ήταν εύκολο, όμως γι’ αυτό ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο.»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό το τρόπαιο. Το όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα. Δε θα μπορούσα να είχα ζητήσει κάτι περισσότερο.»

«Δε μπορώ να εκφράσω πραγματικά πόσο καλός ήταν ο Alisson, τον είδα να κάνει εκπληκτικές αποκρούσεις για μας. Χαιρόμαστε πολύ πού τον έχουμε στην ομάδα μας. Μας κάνει ακόμα καλύτερους. Για μένα είναι ο καλύτερος στον κόσμο.»

«Έχουμε κι άλλα πράγματα να ζήσουμε στο μέλλον. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε κι άλλα τρόπαια με αυτή την ομάδα.»

O Sadio Mane με το χρυσό του μετάλλιο!
O Sadio Mane με το χρυσό του μετάλλιο!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com