Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: « Πήραμε το Champions League, του χρόνου θέλουμε το πρωτάθλημα »

Salah: « Πήραμε το Champions League, του χρόνου θέλουμε το πρωτάθλημα »

Ο πρώτος Αιγύπτιος που καταφέρνει να σκοράρει σε τελικό Champions League έγινε χθες ο Mohamed Salah στη νίκη με 2-0 επί της Tottenham στη Μαδρίτη και στις δηλώσεις του μετά το ματς έδωσε το σύνθημα για την επόμενη σεζόν, ενώ μίλησε και για τον θρίαμβο επί των Spurs.

Ο Mo μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου:

“ Είναι η αρχή κάτι σπουδαίου. Ήταν μόνο αρχή. Πιστεύουμε πως μπορούμε να το κατακτήσουμε και την επόμενη σεζόν. Παίζουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέτουμε τους στόχους της κάθε σεζόν. Φέτος θέλαμε να κατακτήσουμε το Champions League και την Premier League. ”

“ Δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα μόνο για έναν βαθμό και θα ήταν πολύ κρίμα να τελειώναμε τη σεζόν με ήττα στον τελικό. Κάναμε τα πάντα, για να νικήσουμε και να πάρουμε το τρόπαιο. ” Δήλωσε ο Mo Salah στο Bt Sports.

Για τον στόχο της επόμενης σεζόν πρόσθεσε:

“ Την επόμενη σεζόν θα πάμε να κατακτήσουμε την Premier League. Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που κάναμε πρωταθλητισμό. Πέρυσι παλέψαμε για το Champions League και πριν από αυτό για το Europa League. Είναι μια πρόοδος. ”

“ Η Manchester City κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα και το άξιζε. Εμείς όμως θα πάμε να το κατακτήσουμε του χρόνου. ”

Αν η ομάδα μπορεί να παίρνει τρόπαια τα επόμενα χρόνια:

“ Ναι φυσικά. Νομίζω πως ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι πολύ καλός. Είναι 25 ή 26 χρόνια. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και μπορούμε να το κάνουμε. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com