Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: « Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα »

Trent: « Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα »

Έγινε ο νεότερος παίκτης που έχει ξεκινήσει βασικός σε δύο συνεχόμενους τελικούς Champions League και μάλιστα πανηγύρισε την κατάκτηση του πιο βαρύτιμου τροπαίου με την αγαπημένη του ομάδα, με την ομάδα της πόλης του, είναι ο Trent Alexander-Arnold και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού στην κάμερα του BT Sport μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

“ Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια όσα έγιναν σήμερα και όσα θα ζήσουμε στους πανηγυρισμούς από εδώ και πέρα. Μετά από τη σεζόν που είχαμε, πιστεύω πως το αξίζαμε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. Είχαμε μια εξαιρετική πορεία στη διοργάνωση και τους κερδίσαμε όλους. ”

“ Κάναμε κάτι πολύ σπουδαίο σήμερα. Σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ και μετά ένα στο τέλος, για να τελειώσουμε το ματς. Μάλλον δεν είχαμε την κυριαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδού, αλλά είμαστε μια κορυφαία ομάδα και μπορούμε να νικήσουμε με κάθε τρόπο. ”

“ Δεν νομίζω πως κανείς θα θυμάται πως ήταν ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα. Όλοι θα σκέφτονται, πως κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό και το κάναμε για όλους αυτούς τους οπαδούς μας. ” Συμπλήρωσε ο Trent Alexander-Arnold.

Ο δημοσιογράφος του BT Sport, Des Kelly εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε αν θεωρεί πως είναι θρύλος της Liverpool:

“ Είναι δύσκολο να πω πως είμαι θρύλος της ομάδας. Είμαι ένα συνηθισμένο παιδί από το Liverpool, το οποίο μόλις έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. ”

Ο Trent δείχνει τα 6 τρόπαια της Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com