Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή μόνο από τους τίτλους »

Klopp: « Δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή μόνο από τους τίτλους »

Για το πολύ μεγάλο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Tottenham μίλησε ο Jürgen Klopp και επίσης εξήγησε πως δεν γίνεται να κρίνεις την αξία ενός προπονητή μόνο από τους τίτλους που έχει κερδίσει.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η Liverpool είναι το φαβορί του σημερινού τελικού:

“ Ο κόσμος στην Αγγλία γνωρίζει πολύ καλά πως θα εξελιχθεί ο αγώνας με την Tottenham. Έχουμε κερδίσει δύο φορές φέτος την Tottenham με το ίδιο σκορ, 2-1 και πιστεύω πως αξίζαμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Αν και ήμασταν λίγο τυχεροί στο εντός έδρας ματς. ”

“ Στην Γερμανία κοιτάζουν μόνο την βαθμολογία και θα έλεγαν πως είμαστε εμείς το φαβορί, μόνο και μόνο επειδή τερματίσαμε με 25 βαθμούς περισσότερους. Αλλά δεν είναι έτσι. ” Εξήγησε ο Klopp.

Ο Klopp επίσης εξήγησε γιατί δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή μόνο από τους τίτλους:

“ Είναι πολύ χαζό να κρίνεις έναν προπονητή μόνο από τους τίτλους που έχει κερδίσει. Όλοι λειτουργούμε υπό διαφορετικές συνθήκες και διαφορετικές καταστάσεις. Έχουμε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικούς παίκτες και παλεύουμε για διαφορετικά πράγματα. Κανέναν όμως δεν δείχνει να ενδιαφέρει αυτό.”

“ Οι περισσότεροι από εμάς τους προπονητές, δεν κρίνουμε τον άλλον με βάση τα τρόπαια που έχει κατακτήσει. Και αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν κερδίζουμε τρόπαια. Συμβαίνει, επειδή γνωρίζουμε την δουλειά. ”

Ο Jürgen Klopp στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com