Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Να τελειώσουμε τη σεζόν όπως αρμόζει στη Liverpool »

Klopp: « Να τελειώσουμε τη σεζόν όπως αρμόζει στη Liverpool »

Την Tottenham αντιμετωπίζει σήμερα η Liverpool στον τελικό του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp δήλωσε πως θα πρέπει οι Reds να τελειώσουν τη σεζόν, όπως ακριβώς αρμόζει στον σύλλογο.

“ Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι και πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν, όπως ακριβώς αρμόζει στον σύλλογο. Είμαστε προετοιμασμένοι στο 100% και θα τα δώσουμε όλα. Θα κάνουμε τα πάντα, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα. ” Είπε ο Klopp.

“ Είχα πολύ καλές ομάδες και στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι η καλύτερη που είχα από τη στιγμή που ήρθα στην Αγγλία. Ποτέ δεν είχα τόσους καλούς παίκτες μαζί. ”

“ Ακόμη και η Borussia Dortmund ήταν μια εξαιρετική ομάδα, αλλά δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο ώριμη. Είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα, αλλά η αυτή η Liverpool έδειξε όλη την ωριμότητά μέσα στη σεζόν. ”

“ Αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να σημαίνει κάτι αλλά μου δίνει ένα καλό προαίσθημα για τον τελικό. Υπάρχει μια ανάμειξη ταλέντου και ικανότητας στην ομάδα. ” Συμπλήρωσε ο Klopp.

“ Ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουμε στον τελικό, που είμαι σίγουρος πως μετά τον τελικό δεν πρόκειται να πω τίποτα στους παίκτες. Μπορώ να πω απλά ξανά, πως είμαστε και πάλι εδώ και πάμε ξανά. ”

Jürgen Klopp και Andrea Pirlo στην προπόνηση των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com