Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: « Λυπάμαι που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω για τον Klopp »

Gerrard: « Λυπάμαι που δεν είχα την ευκαιρία να παίξω για τον Klopp »

Στηρίζει τον Gerrard ο Klopp.

Τον μεγάλο του θαυμασμό στον Jürgen Klopp εξέφρασε ο εμβληματικός αρχηγός της Liverpool, Steven Gerrard με δηλώσεις του στη Mirror, καθώς τόνισε πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς και πως λυπάται που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γερμανού.

Ο Stevie είπε τα εξής για τον Γερμανό τεχνικό:

“ Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του. Με έχει προσκαλέσει πολλές φορές στο γραφείο του και έχουμε ζητήσει. Είναι ευλογία να δέχεσαι πρόσκληση από τον Klopp. ”

“ Έχω φανταστεί πως θα ήταν να αγωνίζομαι για εκείνον. Λυπάμαι που δεν ήμουν τυχερός να παίξω για εκείνον. Μάλλον ήμουν πολύ μεγάλος, για να το καταφέρω. Ζηλεύω τους παίκτες της ομάδας, που έχουν την ευκαιρία να παίξουν για τον Klopp. ”

“ Το δυνατότερό του σημείο είναι η προσωπικότητά του. Αυτό μπορεί να το καταλαβεί ο κόσμος που τον βλέπει απλά από την κάμερα της τηλεόρασης. Έχω μιλήσει πολλές ώρες μαζί του και το έχω διαπιστώσει και εγώ. Έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα και έναν απίστευτο χαρακτήρα. ” Πρόσθεσε ο Steven Gerrard.

“ Είναι ο άνθρωπος που θέλεις να πετύχεις στη Liverpool. Οι οπαδοί είναι δεμένοι μαζί του και το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες και με την πόλη. Υπάρχει μια ξεχωριστή σχέση ανάμεσά τους. ”

“ Έχει φτάσει σε δύο τελικούς μέσα δύο χρόνια. Ο Jürgen είναι ο σωστός άνθρωπος για την ομάδα. Την έχει φέρει ξανά στην κορυφή του κόσμου. Πιστεύω πως ακόμη και αν αντιμετωπίσει την Real ή την Barcelona και κάνουν το καλύτερο τους παιχνίδι, η Liverpool του Klopp μπορεί να επικρατήσει. ”

O Maldini με τον Gerrard στον τελικό του ΟΑΚΑ.
O Maldini με τον Gerrard στον τελικό του ΟΑΚΑ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com