Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον τελικό ο Karius!

Δεν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον τελικό ο Karius!

Δεν έχουν επουλωθεί εντελώς ακόμα οι πληγές του Karius από τον τελικό του Κιέβου.

Δύο ημέρες έμειναν μόνο για τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham και σήμερα έγινε γνωστό πως δεν θα βρεθεί στο γήπεδο ο βασικός τερματοφύλακας των Reds στον περσινό τελικό, Loris Karius.

Όλοι οι παίκτες της Liverpool που αγωνίστηκαν ως δανεικοί τη φετινή σεζόν, μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον τελικό από τον σύλλογο και να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι από τις κερκίδες του Wanda Metropolitano. Αυτό όμως δεν θα συμβεί με και με τον Loris Karius, σε αντίθεση με τον Harry Wilson, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα βρίσκεται το Σάββατο στη Μαδρίτη, αλλά και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Γερμανός όμως αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Μαδρίτη για τον τελικό και να συνεχίει τις καλοκαιρινές του διακοπές, ώστε να μην σκεφτεί τον περσινό τελικό η ομάδα και χάσει την συγκέντρωσή της και να μπορέσει να επικεντρωθεί μόνο στον αγώνα με τους Spurs.

Οι Reds κατάλαβαν τον λόγο, που πήρε ο Loris την συγκεκριμένη απόφαση και σε κάθε περίπτωση τον στηρίζουν.

Θυμίζουμε πως ο νυν τερματοφύλακας της Besiktas υπέπεσε σε δύο μεγάλα λάθη στον τελικό του Κιέβου κόντρα στην Real Madrid, τα οποία οδήγησαν στην ήττα της ομάδα του Klopp από τους Μαδριλένους με 3-1.

Ένα χρόνο μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο Alisson Becker θα ξεκινήσει βασικός στη Μαδρίτη και ο Loris έκανε μια καλή σεζόν στην Τουρκία με την Besiktas.

Ο Karius αναμένεται να παραμείνει στην Besiktas.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com