Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mane μίλησε για το ενδιαφέρον της Real Madrid

Ο Mane μίλησε για το ενδιαφέρον της Real Madrid

Media Day ήταν η χθεσινή για τη Liverpool στο Melwood ενόψει του τελικού του Uefa Champions League με την Tottenham στη Μαδρίτη και στους δημοσιογράφους μίλησε και ο Sadio Mane.

Ο εξτρέμ των Reds ρωτήθηκε για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και για το ενδιαφέρον της Real Madrid, το οποίο είναι υπαρκτό από το περσινό καλοκαίρι.

Ο Sadio πρώτα μίλησε για τον τελικό με τους Spurs:

“ Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και είμαι πολύ αισιόδοξος για τον τελικό. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Θέλουμε να κερδίζουμε το Champions League και το πρωτάθλημα. Δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη ένα τρόπαιο να κερδίσουμε και θέλουμε να το καταφέρουμε με νίκη στον τελικό. ”

“ Όσα έγιναν στον περσινό τελικό, θα μας βοηθήσουν. Θέλαμε τη νίκη και πέρσι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ξανά στον τελικό και ούτε καν εσείς (δημοσιογράφοι). Εμείς όμως το κάναμε και έχουμε μάθει πολλά από την πορεία μας στη διοργάνωση. ”

“ Κάθε φορά που παίζεις σε έναν τελικό, είσαι και πιο έμπειρος. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, όπως η Tottenham. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά εμείς θα δώσουμε τα πάντα. ” Είπε ο Mane.

Η πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση ήταν όμως η επόμενη. Ο Mane ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Real Madrid και αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική των Μαδριλένων:

“ Πάντα οι φήμες υπάρχουν και είναι μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε. Για εμένα όμως το πιο σημαντικό από όλα είναι η Liverpool. Είμαι χαρούμενος εδώ. ”

“ Προετοιμάζομαι μαζί με την ομάδα για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του κόσμου, οπότε ας επικεντρωθούμε πρώτα στον αγώνα. Να παίξουμε τον τελικό και να τον κερδίσουμε. ”

“ Πάντα είναι τιμή σου, όταν σε θέλει μια ομάδα, αλλά μην ξεχνάτε τη Liverpool. Κερδίζει τις μεγάλες ομάδες. ”

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Σενεγαλέζου προκάλεσαν αναστάτωση στους Red fans, ωστόσο ήρθε ο James Pearce και με ένα του tweet έκοψε τα όνειρα της Real Madrid:

Μόνο το τρόπαιο σκέφτεται ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com