Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson εξήγησε γιατί δεν αντάλλαξε φανέλες με τον Messi

Ο Henderson εξήγησε γιατί δεν αντάλλαξε φανέλες με τον Messi

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στη Daily Mail, ο Jordan Henderson μίλησε για τον Lionel Messi και την πρώτη φορά που τον αντιμετώπισε, στην ήττα της Liverpool με 3-0 στο Camp Nou στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο Hendo επίσης αποκάλυψε την συμβουλή που του είχε δώσει ο Roy Keane, η οποία τον οδήγησε στο να μην ανταλλάξει φανέλες με τον Αργεντινό επιθετικό των Blaugrana.

Οι δηλώσεις του αρχηγού στη Daily Mail για τον Messi:

“ Στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Barcelona ο Naby Keita τραυματίστηκε και πέρασα νωρίς στον αγώνα. Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισα τον Lionel Messi. Σίγουρα δεν λες : “ Ω θεέ μου αυτός είναι ”, αλλά σίγουρα είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με την τηλεόραση. Είναι πολύ γρήγορος. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε ένα φάουλ και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το έβαλε. Νόμιζα πως θα το εκτελέσει με πάσα. Ο Ali δεν μπορούσε να κάνει περισσότερο. Ήταν το τέλειο φάουλ και στην τέλεια γωνία. ”

Ο Dominic King τον ρώτησε αμέσως μετά αν σκέφτηκε να ανταλλάξει φανέλες μαζί του:

“ Ο Roy Keane μου είχε πει όταν ήμου στην Sunderland, πως αν ζητήσεις από κάποιον την φανέλα του, είναι σαν να δείχνεις το δέος σου για εκείνον. Τελικά, επέστρεψα στο σπίτι με τη φανέλα του Luis Suarez. Ο Luis είναι ένας καλός άνθρωπος και παίξαμε μαζί στη Liverpool. Δεν ξέρω τι έκανε τη δική μου φανέλα. ” Αποκάλυψε ο Henderson.

Οι απογοητευμένοι Messi, Pique και Alba στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com