Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ζήσαμε την απόλυτη τρέλα με τη Barcelona, ας το τελειώσουμε τώρα!»

«Ζήσαμε την απόλυτη τρέλα με τη Barcelona, ας το τελειώσουμε τώρα!»

Σε συνέχεια των δηλώσεων πού μόλις διαβάσατε, ο Virgil van Dijk αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη κόντρα στη Barcelona, καθώς φυσικά και στον απόηχό της.

Πάμε κατευθείαν στο ζουμί:

«Δε μπορούσα να κοιμηθώ καλά μετά το παιχνίδι, ίσως δύο ώρες! Ήταν απολύτως τρελό αυτό που συνέβη.»

«Από τη στιγμή που φτάσαμε στο γήπεδο, είχες την αίσθηση ότι μπορούσε να συμβεί κάτι ξεχωριστό εκείνη τη μέρα. Όταν ο Divock Origi πέτυχε το γκολ στα πρώτα λεπτά, μπορούσες να αισθανθείς την πίστη (του κόσμου)

«Όλα ήταν τέλεια εκείνη τη βραδιά. Δεν είναι ότι είχαμε τύχη. Το αξίζαμε απόλυτα, διότι όποιον και να ρωτούσατε, θα σας έλεγε ότι δε μπορείς να ανατρέψεις μία ήττα 3-0 από τη Barcelona. (επίσης θα σας έλεγαν ότι) O Messi θα σκοράρει, και αν είχαν σκοράρει θα ήταν σχεδόν αδύνατο να το γυρίσουμε. Το κάναμε όμως.»

«Ήταν τρελό. Δε μπορείς να το περιγράψεις πραγματικά. Μακάρι τώρα να δώσουμε συνέχεια και να δημιουργήσουμε κάτι ακόμα πιο αξιομνημόνευτο.»

Στη συνέχεια, ο van Dijk μίλησε και για τον επερχόμενο τελικό:

«Θα πονέσει αν χάσουμε, όμως δε θα είναι το τέλος του κόσμου. Το μόνο πού έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τα πάντα και να μην υπάρχει κάτι για το οποίο να είμαστε μετανιωμένοι, αν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα.»

«Δε σκεφτόμαστε την ήττα, ή το πώς θα υπερπηδήσουμε το εμπόδιο της απώλειας και του Champions League, μετά την Premier League. Δεν αξίζει να σκεφτόμαστε έτσι. Σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα καταθέσουμε όλη μας την ποιότητα και εμπειρία σε αυτόν τον τελικό.»

«Διάβασα ότι αν κερδίσουμε το Champions League, τα δύο επόμενα παιχνίδια μας είναι το Community Shield και το ευρωπαϊκό Super Cup. Μπορούμε δηλαδή να κατακτήσουμε τρία κύπελλα σε τρία παιχνίδια. Είναι κάτι το οποίο επιδιώκουμε.»

«Ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο να κατακτήσουμε και την Premier League, όμως τώρα έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το Champions League, το μεγάλο τρόπαιο. Θα δώσουμε ο,τι έχουμε.»

Van Dijk, Alisson και Joe Gomez πανηγυρίζουν την επική πρόκριση επί της Barcelona.
Van Dijk, Alisson και Joe Gomez πανηγυρίζουν την επική πρόκριση επί της Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com