Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pep Lijnders:Ο δρόμος προς την καταξίωση περνάει από την κατάκτηση του Champions League

Pep Lijnders:Ο δρόμος προς την καταξίωση περνάει από την κατάκτηση του Champions League

  • Οι Reds είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Τottenham Hotspur στον κορυφαίο αγώνα της διοργάνωσης την 1 Ιουνίου με στόχο να φέρουν το τρόπαιο στο Anfield για 6 φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν μια διαδρομή γεμάτη συγκινήσεις μέχρι το Estadio Metropolitano και πριν ανοικτοί ο τελευταίος λογαριασμός με τη πλευρά του Mauricio Pochettino, το Liverpoolfc.com είχε μια μικρή συνομιλία με το Pep Lijnders κατά την διάρκεια των προπονήσεων στην Marbella για να μπει στο πνεύμα του πως η ομάδα ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να φτάσει με επιτυχία στον τελικό.
  • Ο βοηθός Pep Lijnders ξεχώρισε την πίστη και την επιμονή στα ιδανικά και την φιλοσοφία τους ως τους θεμελιώδεις παράγοντες για την παρουσία των παικτών στον τελικό της ισπανικής πρωτεύουσας. «Πήγαμε εκεί με τον δικό μας τρόπο με την δικιά μας ιδέα για το ποδόσφαιρο «είπε ο Pep Lijnders συμπυκνώνοντας σε 2 προτάσεις τη φετινή εκπληκτική πορεία της Liverpool στο Champions League.
  • «Πως βλέπουν τον εαυτό τους οι παίκτες στον τελικό του Champions League?
  • Για να είμαι ειλικρινείς οι παίκτες μας δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα έρθει  αυτή η στιγμή που είναι ξεχωριστή για μας και τον σύλλογο και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε παίζοντας το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε στον σύλλογο μας. Το ταξίδι ήταν έντονο με πάθος και φιλοδοξία από τα αγόρια μας και μείναμε πάντα σταθεροί στο στιλ μας που για μένα ήταν το πιο ευχάριστο πράγμα . Ήρθαμε εδώ με τον τρόπο μας ποτέ βαρετά. Συμμετείχαμε λέω στις 2 ισχυρότερες διοργανώσεις του κόσμου και ήμασταν ζωντανοί διεκδικητές μέχρι το τέλος. Θα δώσουμε και πάλι τα πάντα προσπαθώντας να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρουμε από την αρχή ως το τέλος.
  • Πόσο σημαντικό ήταν να πάρετε την ομάδα στην Marbella για προετοιμασία εν’όψη του τελικού?
  • Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Σίγουρα αγαπάμε το Melwood αλλά το να πάμε κάπου ιδιωτικά σαν ομάδα δημιουργεί αυτόματα και συγκέντρωση. Προσπαθούμε να έχουμε την νοοτροπία του συναγωνισμού και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Η προπόνηση σχετίζεται με την ανάπτυξη και να το προκαλούμε αυτό. Αυτό που μας καθορίζει είναι πάντα η αυτοσυγκέντρωση.
  • Πόσο ευχαριστημένος είστε με την διάθεση των παικτών σας κατά την διάρκεια των προπονήσεων?
  • Δεν είμαι απλά ευχαριστημένος, είμαι ενθουσιασμένος. Τι επαγγελματίες!Είναι τέλειο να δουλεύεις μαζί τους δεν είναι ποτέ λάθος να προπονείσαι με οτιδήποτε διαθέτεις. Είμαι υπομονετικός, περιμένω περισσότερα λάθη γιατί τους ζητάμε να παίζουν πιο επιθετικά να προσπαθούν περισσότερο να κάνουν καλύτερες και περισσότερες επιθέσεις και να πιέζουν παντού. Αλλά ίσως είναι και αυτό που σε κάνει να επιτυγχάνεις περισσότερα. Τα καλά πράγματα θέλουν χρόνο και οι δικές μας συνήθειες στο παιχνίδι μας πρέπει να γίνουν έμφυτες ικανότητες. Πάντα ομαδικό παιχνίδι χωρίς εγωισμούς είναι η στάση που κερδίζει πάντα 100%,γιατί η διαφορά  είναι το χαρακτηριστικό του να βάζει ο καθένας την ομάδα πάνω από τον εαυτό του.
  • Τα πάντα σε αυτήν την ομάδα διαμορφώθηκαν με την ενότητα και τον χαρακτήρα, είχατε πει τον Φεβρουάριο, το ίδιο σενάριο στον δρόμο για την Μαδρίτη?
  • Τα καλλίτερα αυτού του συλλόγου έχουν φανεί μέσα από την ταπεινότητα και την καθημερινή επιθυμία για βελτίωση, η οποία φαίνεται στο πάθος των ανθρώπων που δουλεύουν γι αυτήν, των οπαδών και ανάποδα. Ο χαρακτήρας μετράει. Η δύναμη και το πάθος του Jurgen είναι καθοριστικό γιατί όταν μιλάει στους παίκτες γίνεται η συνείδηση τους και τους δημιουργεί πίστη. Εκείνο που είδαμε εκείνη την βραδιά ήταν μια ομάδα που δούλευε σκληρά και πάλευε σε κάθε εκατοστό του γηπέδου, όλοι μαζί. Σε συνδυασμό με την εξαντλητική προπόνηση μπορέσαμε να γίνουμε μια μονάδα, ένα κόκκινο τείχος και αυτό διώχνει το φόβο. Απλά παίξε με το σύνολο των δυνάμεων σου, κάνε ότι καλύτερο μπορείς και μην ανησυχείς τόσο πολύ.
  • Λοιπόν,η Τottenham Hotspur είναι η αντίπαλος μας στον τελικό. Είναι δίκαιο να πούμε ότι όλοι γνωρίζουμε πόσο κορυφαία είναι….
  • Πράγματι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με επίμονους παίκτες γεμάτους εφευρετικότητα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε δύσκολες περιστάσεις. Σεβόμαστε την Τottenham, σεβόμαστε την διοργάνωση,σεβόμαστε το ματς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι σεβόμαστε και τους εαυτούς μας
  • Και τελευταίο για σας προσωπικά το ότι βρίσκεστε σε αυτό το τελικό έχοντας χάσει τον προηγούμενο πως σας κάνει να αισθάνεστε?
  • Για μένα σημαίνει τα πάντα. Πρώτα γιατί πάμε μαζί με τον Jurgen, δεύτερο γιατί η Liverpool είναι ο πιο παραδοσιακός και ιστορικός σύλλογος της Ευρώπης και τρίτον, γιατί είμαι με ένα γκρουπ παικτών που αξίζουν να εκπροσωπούν τη Liverpool σε αυτόν το τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com