Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το ποσό βάλσαμο για το ταμείο της Liverpool

Το ποσό βάλσαμο για το ταμείο της Liverpool

  • H Liverpool μπορεί να είδε την πλάτη της Manchester City στην κούρσα για την κατάκτηση της Premier League,αλλά όσον αφορά τα έσοδα στο ταμείο κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Reds και το τρόπο που προσέλκυσαν το χρήμα κάνοντας κορυφαία διαδρομή αυτή τη σεζόν οι υπεύθυνοι της Premier League έδωσαν στην δημοσιότητα επίσημα την πληροφόρηση για τις πληρωμές που έχουν γίνει στους συλλόγους κατά την διάρκεια της καμπάνιας 2018-19.
  • Η Μαδρίτη φαίνεται να υποστηρίζει τη Liverpool στον επερχόμενο τελικό του Champions League απέναντι στην Tottenham. Και πραγματικά η Liverpool έχει «στοιβάξει» περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλον φέρνοντας στο σπίτι της το φοβερό ποσό των 152,43 εκ λιρών ,που είναι ένα αστρονομικό ποσό. Αυτό ξεπερνάει το ποσό των πρωταθλητών της Manchester City που επιβραβεύτηκαν με 150.99 εκ λιρών και με τρίτη την Chelsea με 146,03 εκ λιρών.
  • Η Liverpool βοηθήθηκε πάρα πολύ από τις περισσότερες ζωντανές μεταδόσεις των αγωνιστικών της στο Ηνωμένο Βασίλειο από οποιοδήποτε άλλον αντίπαλο της με 29 από τα 38 ματς να έχουν μεταδοθεί live. Η Manchester United ήταν η επόμενη με 27 ματς ενώ την ίδια στιγμή η Manchester City και η Tottenham μεταδόθηκαν 26 φορές. Στον αντίποδα η Huddersfield Town, η Southampton, η Bournemouth, και η Watford, μεταδόθηκαν αγώνες τους ζωντανά μόνο σε 10 περιπτώσεις.
  • Η συνολική πληρωμή της Liverpool διαμορφώθηκε από το ίσο μερίδιο που κάθε σύλλογος παίρνει των 34,36 εκ λιρών, όπως και το τέλος των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιήθηκαν στο σύνολο των ζωντανών μεταδόσεων, το οποίο ανέρχεται στα 33,46 εκ λιρών και τέλος το μπόνους της κατάκτησης της δεύτερης θέσης που ήταν 36,45 εκ λιρών. Το υπόλοιπο από το σύνολο της πληρωμής συμπληρώνει το ίσο μερίδιο που πήραν από τα διεθνή τηλεοπτικά δικαιώματα το οποίο αγγίζει τα 43,18 εκ λιρών και ένα βασικό εισόδημα από τις διαφημίσεις ύψους 4,97 εκ λιρών.
  • Στην άλλη μεριά της κλίμακας η ομάδα που ήρθε τελευταία Huddersfield παραδόξως αποκόμισε το ποσό των 96,63 εκ λιρών. Οι γείτονες της  Liverpool, η Everton που τερμάτισε 8 στην Premier League κέρδισε 126,6 εκ λιρών. Το ποσό των 152,43 εκ λιρών της  Liverpool είναι το μεγαλύτερο κέρδος που είχαν στην Premier League.το 2017-18 έφεραν στα ταμεία τους 145,9 εκ λιρών και το 2016-17 146,12 εκ λιρών. Η τελευταία φορά που έπιασαν κορυφή στον πινάκα των εσόδων ήταν το 2013-14 που κέρδισαν  97,54 εκ λιρών παρά το γεγονός που τερμάτισαν δεύτεροι στο πίνακα της κατάταξης ξανά πίσω από την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com