Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: « Θα είναι υπέροχο να παίξω στον τελικό »

Chamberlain: « Θα είναι υπέροχο να παίξω στον τελικό »

Στο επίσημο site της ομάδας μίλησε ο Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος εδώ και ένα μήνα έχει επιστρέψει στη δράση και ελπίζει να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό Uefa Champions League, στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Tottenham.

Ο Ox μίλησε για τη σεζόν και τον τελικό της Μαδρίτης:

“ Δεν είχα την ευκαιρία να πάρω αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, όμως είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είναι όνειρο για εμένα να πάρω λίγο χρόνο συμμετοχής στη Μαδρίτη, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αυτό. Όποιος και αν είναι στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να κάνει τα πάντα για την ομάδα. ”

“ Θα είναι υπέροχο να καταφέρω να αγωνιστώ στον τελικό. Εγώ απλά θέλω να είμαι υγιής, σε κάλη κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω, όποτε μου ζητηθεί. ”

Για τον τραυματισμό και την επιστροφή του στα γήπεδα:

“ Μερικές φορές μπορεί να γίνει κάπως δύσκολη η επιστροφή σου, όταν προέρχεσαι από έναν σοβαρό τραυματισμό και οι συμπαίκτες σου έχουν διανύσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα της σεζόν και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να τα καταφέρεις. ”

“ Ήταν μια περιπέτεια για εμένα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και μπορώ να βοηθήσω ξανά την ομάδα. Ελπίζω να παίξω στον τελικό. ”

Chamberlain και Wijnaldum στην άφιξη τους στην Marbella.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com