Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση του Klopp για Firmino και Keita

Η ενημέρωση του Klopp για Firmino και Keita

Η Liverpool τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Marbella για την προετοιμασία της ενόψει του τελικού του Champions League και μαζί της ταξίδεψαν και οι Bobby Firmino και Naby Keita, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες και έχουν να αγωνιστούν από την 1η Μαΐου και την αναμέτρηση με την Barcelona στο Camp Nou.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την κατάσταση του Βραζιλιάνου επιθετικού και του μέσου από τη Γουινέα.

Αρχικά εξήγησε πως έχουν τα πράγματα με τον Naby Keita:

“ Ο Naby είναι λίγο πιο μπροστά από το αρχικό πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να παίξει στον τελικό. Τώρα έχει ξεκινήσει τρέξιμο και νιώθει καλύτερα. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος. ”

“ Ξέρω τι συμβαίνει με την Εθνική ομάδα της Γουινέας και όλα τα σχετικά. Εμείς δεν θέλουμε να κρατήσουμε έναν παίκτη εκτός, αν είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί. Ίσως αυτό πιστεύουν στη Γουινέα, αλλά δεν είναι έτσι. ”

“ Εγώ προσωπικά θα ήθελα να είναι ο Naby 100% έτοιμος και να αγωνιστεί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε αν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Θα το δούμε και θα δουλέψουμε μαζί με το ιατρικό επιτελείο. Εγώ πιστεύω, πως όποιος μπορεί πρέπει να παίζει για τη χώρα του. Αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος, δεν θα αγωνιστεί. Δείχνει όμως να είναι καλύτερα. Θα δούμε αν θα τα καταφέρει. ”

Έπειτα ρωτήθηκε και για τον Firmino:

“ Ο Bobby είναι καλά και χθες έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης. Ακόμα πρέπει να προσέχουμε, ώστε να μην συμβεί κάποιο απρόοπτο. Έχουμε μερικές μέρες μπροστά μας και θέλουμε να τις αξιοποιήσουμε. ”

“ Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει το 70% της προπόνησης και αύριο θα την βγάλει όλη. Πιστεύουμε πως θα είναι έτοιμος για τον τελικό. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Ο Firmino προλαβαίνει τον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com