Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson εξήγησε πως τον βοήθησε η Barcelona του Guardiola

Ο Alisson εξήγησε πως τον βοήθησε η Barcelona του Guardiola

Για τα πρώτα του χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και την Barcelona του Pep Guardiola και του Victor Valdes μίλησε ο Alisson Becker στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa ενόψει του τελικού του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham.

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για τα πρώτα του χρόνια ως ποδοσφαιριστής:

“ Λατρεύω την δουλειά μου και πάντα έπαιζα ποδόσφαιρο. Στα πρώτα μου χρόνια στο σχολείο, αγωνίζομουν ως κεντρικός μέσος και μετά ξεκίνησα να παίζω ως τερματοφύλακας. Είναι η θέση που αισθάνομαι πιο άνετα. ”

“ Είχα έναν προπονητή, που τον έλεγαν, Andre Jardim και είχε εμπνευστεί από την Barcelona του Pep Guardiola. Η Barcelona του Guardiola έπαιζε γρήγορα με τον τερματοφύλακά της και πολλές φορές με μακρινές μπαλιές απευθείας από τον τερματοφύλακα. Τότε είχαν τον Victor Valdes στο τέρμα. Στον Valdes άρεσε πολύ να παίζει με τα πόδια και το ίδιο και σε εμένα, γιατί θέλω να συμμετέχω στο παιχνίδι της ομάδας. ” Είπε ο Alisson.

Έπειτα μίλησε για τους ημιτελικούς του Champions League που έπαιξε με Roma (2018) και Liverpool φέτος:

“ Θέλαμε και πέρυσι να φτάσουμε στον τελικό, αλλά είχαμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή Liverpool. Τώρα είμαι στην άλλη πλευρά και έχουμε προκριθεί στον τελικό μετά από μια μεγάλη πρόκριση επί της Barcelona. ”

“ Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να αγωνιστώ σε έναν τελικό και θα τα δώσω όλα.”

Ο Alisson θέλει να κατακτήσει το Champions League στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com