Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκθείασε τον Klopp ο Gotze!

Εκθείασε τον Klopp ο Gotze!

Ο θαυμασμός του Mario Gotze προς το πρόσωπο του Jürgen Klopp είναι γνωστός σε όλους, αλλά ο μέσος της Borussia Dortmund φρόντισε να τον εκφράσει ξανά μέσω της συνέντευξής του στο The Players Tribune.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2014 με την Γερμανία μίλησε για τον Jürgen Klopp και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις:

“ Ήταν ο πρώτος μου προπονητής και αυτός που πίστεψε. Μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου σε ηλικία 17 ετών. Είναι πολύ όμορφο να τον βλέπω τώρα στη Liverpool, πάντα είναι φυσικός μπροστά στις κάμερες. ”

“ Είναι πάντα ειλικρινής και θα σου πει αυτό που πιστεύει. Ο περισσότερος κόσμος βλέπει τον βλέπει απλά στο γήπεδο. Δεν ξέρει το άλλο του πρόσωπο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές του. ” Πρόσθεσε ο Gotze.

“ Όταν ήμουν 17 ή 18 ετών και δεν έδινα το 100% μου στην προπόνηση, ήταν αρκετά αυστηρός. Συνήθιζε να έρχεται τρέχοντας προς το μέρος μου και άρχιζε να μου φωνάζει ακριβώς μπροστά από το πρόσωπό μου. ”

“ Μετά το τέλος της προπόνησης τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Ήταν ξανά ήρεμος και με ρώταγε πως είμαι και αν είμαι καλά. Ήξερε πως να με μεταχειριστεί. Είναι ένας απίστευτος προπονητής. Η προσωπικότητά του ήταν το πιο σημαντικό για εμένα, ειδικά όταν ήμουν νέος. ”

Jürgen Klopp και Mario Gotze.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com