Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ρήτρα του Klopp και το ενδιαφέρον της Juventus

Η ρήτρα του Klopp και το ενδιαφέρον της Juventus

Σε αλλαγή προπονητή μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια θα προχωρήσει η Juventus, καθώς ο Massimiliano Allegri δεν θα συνεχίσει στο Τορίνο. Στη λίστα των πρωταθλητών Ιταλίας φέρεται να υπάρχει το όνομα του Jürgen Klopp και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.

Εκεί, όμως θα παραμείνει, καθώς ο Γερμανός δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει το Liverpool και θα παραμείνει στο Anfield τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2024. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. 

Σύμφωνα με το tuttosport, το οποίο θεωρείται αξιόπιστο, διότι αποκάλυψε την μεταγραφή του Cristiano Ronaldo το περσινό καλοκαίρι, η Juventus θα ήθελε να φέρει τον Jürgen Klopp στο Τορίνο, αλλά είναι ανέφικτο, διότι έχει μια τεράστια ρήτρα ύψους 32 εκατομμυρίων λιρών και αμοίβεται με 7 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο.

Επιπλέον αναφέρουν, πως ο προπονητής των Reds είναι χαρούμενος στην ομάδα και δεν θα έφευγε, ακόμη και αν πλήρωνε η Γηραιά Κυρία την ρήτρα του στη Liverpool.

Ο πρώην τεχνικός της Dortmund βρίσκεται στο Anfield από τον Οκτώβρη του 2015 και μπορούμε πλέον να πούμε με σιγουρία, πως έχει βάλει τους Reds ξανά μέσα στην elite του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Το Ιταλικό μέσο επίσης συμπληρώνει, πως η Juventus είναι πιθανό να στραφεί στη λύση του Jose Mourinho μετά την αποτυχία με την περίπτωση του Klopp.

Ο Mourinho είναι μια λύση για τον πάγκο της Juventus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com