Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αυτή η ομάδα προοδεύει συνεχώς τα τελευταία χρόνια!»

Klopp: «Αυτή η ομάδα προοδεύει συνεχώς τα τελευταία χρόνια!»

Ήρθε η ώρα για το δεύτερο και τελευταίο κομμάτι των δηλώσεων του Jurgen Klopp στην ιστοσελίδα της UEFA, εν αναμονή του τελικού με την Tottenham.

Το κομμάτι αυτό αφορούσε στην σταδιακή εξέλιξη της ομάδας από τότε πού την ανέλαβε αυτός και το επιτελείο του.

Πάμε στο ‘ψητό’:

«Νομίζω ότι μέσα στις 5 πρώτες μου μέρες στην ομάδα, οι παίκτες είχαν αντιληφθεί τις ιδέες μου. Ήταν βέβαια σαφές ότι ήξεραν τόσο εμένα, όσο και τη Dortmund», είπε.

«Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος με τον οποίο θέλαμε να παίξουμε. Όμως δε θέλαμε να φτάσουμε τους παίκτες στα όριά τους από την αρχή. Θέλαμε να αξιοποιήσουμε τις αρετές τους, καθώς και να τους δώσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση ώστε να τους κάνουμε να πιστέψουν ότι αξίζουν να παίζουν στη Liverpool.»

«Όμως φυσικά χρειάζεται χρόνος μέχρι να μπορείς να δεις όλα αυτά τα πράγματα στο γήπεδο. Δεν ξέρω ακριβώς πόσος χρόνος χρειάστηκε, όμως σίγουρα χρειάστηκε κάποιος. Την πρώτη χρονιά φτάσαμε σε δύο τελικούς, τους χάσαμε και τους δύο, όμως ήταν μία εξαντλητική σεζόν.»

«Τη δεύτερη σεζόν καταφέραμε να προκριθούμε στο Champions League, την τρίτη φτάσαμε στον τελικό, ενώ φέτος είμαστε ξανά στον τελικό του Champions League.»

«Η εξέλιξη των παικτών πού ήταν ήδη εδώ (όταν ήρθε στην ομάδα ο Klopp) μας βοήθησε πολύ, όπως και οι προσθήκες παικτών πού κάναμε. Ο Alisson και ο Virgil για παράδειγμα, είχαν τη μεγαλύτερη θετική επίδραση στην ομάδα, με την έννοια ότι έπαιξαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.»

«Όμως και παίκτες όπως οι Fabinho και Shaqiri είναι επίσης πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Όμως και πάλι, δεν έχουν φτάσει στο top επίπεδό τους ακόμα, όμως έχουν κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου. Το ταξίδι δεν έχει τελειώσει ακόμα.»

Η κατακλείδα του Γερμανού ήταν πολύ όμορφη για άλλη μία φορά:

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθανόμαστε ότι είμαστε ακόμα στην αρχή, και ότι έχουμε πολλά ακόμα να ζήσουμε.»

O Klopp ευχαριστεί το κοινό του Anfield μετά τη λήξη της φετινής Premier League.
O Klopp ευχαριστεί το κοινό του Anfield μετά τη λήξη της φετινής Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com