Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο της Liverpool στον τελικό»

Klopp: «Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο της Liverpool στον τελικό»

Σχεδόν δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης, και ο Jurgen Klopp φροντίζει να μας βάζει σιγά σιγά σε κλίμα.

Μιλώντας στο site της UEFA, ο Γερμανός αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του ιδίου και της ομάδας του για το επερχόμενο παιχνίδι εναντίον της Tottenham, καθώς και για τη νοοτροπία με την οποία προσεγγίζει η ομάδα μας τον τελικό.

Ας περάσουμε στο προκείμενο:

«(εμείς και η Tottenham) Γνωριζόμαστε αρκετά καλά, είναι η αλήθεια», δηλώνει.

«Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, πρόκειται για έναν τελικό και οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτόν. Πρέπει να μελετήσουμε τα δυνατά σημεία τους, τις αδυναμίες του. Οπότε το γεγονός ότι τους γνωρίζουμε σαν ομάδα δεν αλλάζει τον τρόπο προετοιμασίας μας, σε σχέση με το αν αντιμετωπίζαμε έναν λιγότερο οικείο αντίπαλο.»

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ειδικά στο Champions League. Μέχρι στιγμής έχουμε αξιοποιήσει την πείρα μας. σε κάθε στιγμή της σεζόν.»

«Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στον τελικό. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο το οποίο εκπροσωπούμε. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο της LFC. Αυτό είναι το πλάνο.»

Εν συνεχεία, και αφού ρωτήθηκε σχετικά, ο Jurgen μίλησε και για το περίφημο «Anfield effect» στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας:

«Είναι ο τέταρτος ευρωπαϊκός τελικός για μένα. Είχα καλές ομάδες, οι οποίες ξεπέρασαν τα όριά τους προκειμένου να πανηγυρίσουν προκρίσεις. Στην πάροδο των ετών, έχουμε νικήσει καλές ομάδες, όπως για παράδειγμα η Borussia Dortmund χάρη στο Anfield.»

«Πέρυσι αποκλείσαμε τη Manchester City χάρη στο Anfield. Φέτος αποκλείσαμε τη Barcelona χάρη στο Anfield, ενώ φυσικά επικρατήσαμε της Bayern. Γνωρίζουμε καλά ότι όλα αυτά τα πετύχαμε όλοι μαζί.»

«Το Anfield είναι κρίσιμος παράγοντας για εμάς στην Ευρώπη, όμως τα παιδιά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, έχουμε παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Στο παιχνίδι του Μονάχου κάναμε την καλύτερη εκτός έδρας ευρωπαϊκή μας εμφάνιση όσο καιρό είμαι στην ομάδα. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω πόσο πολύ έχουμε εξελιχθεί, σε συνδυασμό με το ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο κυρίαρχοι.»

Αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του Klopp στο site της UEFA.
Αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του Klopp στο site της UEFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com