Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > De Bruyne: « Δεν στεναχωρήθηκα για τη Liverpool »

De Bruyne: « Δεν στεναχωρήθηκα για τη Liverpool »

Την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος πανηγύρισε ο Kevin De Bruyne με την Manchester City και δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε, που η Liverpool δεν κατέκτησε τον τίτλο, παρά την εξαιρετική της σεζόν και τους 97 βαθμούς που συγκέντρωσε.

Ο Βέλγος ρωτήθηκε για τη Liverpool και τη φετινή της πορεία στην Premier League:

“ Έκαναν μια φανταστική προσπάθεια, αλλά κατακτήσαμε εμείς το πρωτάθλημα και αυτό σημαίνει, πως τελικά εμείς ήμασταν καλύτεροι. Εγώ δεν στεναχωρήθηκα για εκείνους, γιατί ούτε εκείνοι θα το έκαναν για εμάς. Δεν πιστεύω πως κανείς στεναχωρήθηκε, όταν αποκλειστήκαμε από το Champions League. ”

“ Καταλαβαίνω πως νιώθουν και το ίδιο θα νιώθαμε και εμείς, αν δεν παίρναμε εμείς τελικά το πρωτάθλημα. Θα είναι απογοητευμένοι και το ίδιο θα ήμασταν και εμείς. ”

“ Στην τελική, όλοι μας διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ σπουδαία μάχη. Μπορώ να καταλαβώ πως νιώθω, αλλά όχι και να στεναχωρηθώ για εκείνους. Θα ήταν υπερβολικό αυτό. ” Δήλωσε ο Kevin De Bruyne.

Στη συνέχεια μίλησε και για τους φετινούς του τραυματισμούς:

“ Για εμένα φετινή δεν ήταν και η πιο διασκεδαστική σεζόν. Άρχισε πολύ άσχημα και τραυματίστηκα δύο φορές. Επέστρεψα, αλλά το σώμα μου δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει και δεν έβγαλα όλα τα παιχνίδια. Τώρα θέλω να παίξω στον τελικό με την Brighton. ”

Πολλά προβλήματα τραυματισμός φέτος για τον De Bruyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com