Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ματιές της Liverpool σε Hakim Ziyech

Ματιές της Liverpool σε Hakim Ziyech

Μια εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε φέτος ο Ajax, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του double στην Ολλανδία και φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά του Uefa Champions League με τον Hakim Ziyech για MVP της, όπως ψηφίστηκε από τους οπαδούς του συλλόγου.

Ο Μαροκινός μέσος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ajax το φετινό καλοκαίρι, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ολλανδίας, Marc Overmars και η Liverpool τον έχει στη λίστα της και εξετάζει την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Overmars για την αποχώρηση του Ziyech το καλοκαίρι:

“ Ο Hakim θα φύγει, όταν έρθει πρόταση από μια κορυφαία ομάδα. Πέτυχε πολλά στο Champions League και πολλές ομάδες κοιτάζουν την περίπτωσή του και θέλουν να τον αποκτήσουν. Του έχουμε υποσχεθεί πως θα κάνουμε αποδεκτή, μια καλή πρόταση. ”

Υπάρχει επίσης η φήμη, πως ο παίκτης έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και μάλιστα αρκετά χαμηλή, ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Reds δεν έχουν πρόθεση να ξοδέψουν πολλά χρήματα το φετινό καλοκαίρι, αλλά θα κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά για περιπτώσεις, σαν αυτή του Ziyech.

Τον διεθνή Μαροκινό φημολογείται πως θέλουν και άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Manchester United, η Borussia Dortmund, η Arsenal και η Bayern Munich, η οποία φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Οι Reds κοιτάζουν τον Hakim Ziyech.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com