Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: « Είμαι σίγουρος πως εμείς θα χαμογελάσουμε μετά τον τελικό »

Lovren: « Είμαι σίγουρος πως εμείς θα χαμογελάσουμε μετά τον τελικό »

Για την μεγάλη βελτίωση της ομάδας από το 2015, όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Jürgen Klopp και για τον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham μίλησε ο Dejan Lovren και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του ματς με τους Spurs.

Ο διεθνής αμυντικός μίλησε πρώτα για τη βελτίωση της Liverpool τα τελευταία χρόνια:

“ Άμα κοιτάξετε τις τελευταίες σεζόν, έχουμε βελτιωθεί και βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Από τότε που ήρθε ο Klopp, γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πέρυσι κάναμε ένα καλό πρωτάθλημα και φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Champions League. ”

“ Φέτος μαζέψαμε 97 βαθμούς στο πρωτάθλημα και είμαστε ξανά στον τελικό του Champions League. Είναι σίγουρο πως και του χρόνου θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα και έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Μαθαίνουμε κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό. Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα. ” Τόνισε ο Lovren.

Για τον τελικό με την Tottenham στη Μαδρίτη:

“ Μέσα στη σεζόν τα έχουμε δώσει όλα και έχουμε κάνει πολλά μεγάλα παιδιά, ειδικά στο Anfield και πιο συγκεκριμένα κόντρα στην Barcelona. Φτάσαμε τους 97 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έχουμε ένα τελικό μπροστά, στον οποίο είμαι σίγουρος πως εμείς θα χαμογελάσουμε στο τέλος. ”

Ο Lovren μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com