Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Skomina στον τελικό του Champions League!

Ο Skomina στον τελικό του Champions League!

Κακή παράδοση έχει η Liverpool με διαιτητή τον Skomina.

Αντίστροφα μετράμε  για τον τελικό του Uefa Champions League στη Μαδρίτη ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham και σήμερα η Uefa ανακοίνωσε τον διαιτητή του μεγάλου αγώνα και θα είναι ο Damir Skomina από τη Σλοβενία.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει σφύριξει άλλον έναν κρίσιμο αγώνα των Reds φέτος. Ήταν η νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Napoli στο Anfield για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, όταν η ομάδα του Klopp εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των 16.

Πάντως, πέρα από τον αγώνα με τη Napoli, η παράδοση της Liverpool με τον Σλοβένο διαιτητή δεν είναι καλή. Συγκεκριμένα, έχασαν στον περσινό ημιτελικό της Ρώμης από τη Roma με 4-2 στο Olimpico, ενώ είχαν ηττηθεί στο Champions League του 2009-10 από την Fiorentina στο Anfield με 1-2 και είχαν γνώρισει δύο ήττες (αποκλεισμό στα πέναλτι) με 1-0 από την Besiktas στην Τουρκία για το Europa League της σεζόν 2014-15 και την Villareal στην Ισπανία για τα ημιτελικά του Europa League το 2016, αλλά έκαναν την ανατροπή στη ρεβάνς.

Βοηθοί του θα είναι οι Σλοβένοι, Jure Praprotnik, Robert Vukan. Τέταρτος ορίστηκε ο Ισπανός, Mateu Lahoz, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Ολλανδοί, Danny Makkelie και Pol van Boekel και ο Γερμανός, Felix Zwayer.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Skomina ορίστηκε στον τελικό του Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com