Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στους κατόχους διαρκείας τα πιο φθηνά εισιτήρια για τον τελικό

Στους κατόχους διαρκείας τα πιο φθηνά εισιτήρια για τον τελικό

Σε μια έξυπνη κίνηση προχώρησε η Liverpool, καθώς αναμένεται να κρατήσει τα πιο φθηνά εισιτήρια (£60) του τελικού του Uefa Champions League για τους κατόχους διαρκείας, που έχουν παρακολουθήσει από κοντά 7 παιχνίδια της φετινής διοργάνωσης, δηλαδή όλα τα εντός έδρας και ένα εκτός έδρας.

Η Liverpool θεώρησε σκόπιμο να κρατήσει τα πιο φθηνά εισιτήρια για τους πιστούς οπαδούς της ομάδας, ώστε να έχουν μια εξασφαλισμένη θέση στις κερκίδες του Wanda Metropolitano.

Περίπου το 63% των εισιτηρίων θα πωληθεί στους κατόχους διαρκείας, ενώ το 25% σε όσους πληρούν τα κριτήρια (τουλάχιστον 6 αγώνες του Champions League) και στα hospitality members της φετινής σεζόν.

Κάτι παραπάνω από 1.800 εισιτήρια θα χρησιμοποιηθούν για τις οικογένειες των παικτών, πρώην παίκτες, δημοσιογράφους και μέλη του συλλόγου, ενώ 167 εισιτήρια έχουν ζητήσει οι χορηγοί της ομάδας και η Liverpool θα τους τα δώσει.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε £60, £154, £385 και £513. Η τελευταία κατηγορία (τα πιο ακριβά εισιτήρια) δεν προορίζονται για τους οπαδούς της ομάδας.

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τα μέλη και τους κατόχους διαρκείας, που έχουν παρακολουθήσει 6 φετινά παιχνίδια του Uefa Champions League. Παράπανω από 30.000 έχουν κάνει αίτηση και η πιθανότητα επιτυχίας είναι 1 στις 4.6. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email την Πέμπτη.

Το Wanda Metropolitano σε φετινό αγώνα Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com