Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: « Αξίζουμε ένα τρόπαιο »

Milner: « Αξίζουμε ένα τρόπαιο »

Για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Premier League μίλησε ο James Milner και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, τόνισε πως η Liverpool αξίζει ένα τρόπαιο τη φετινή σεζόν και σκοπεύει να το κατακτήσει κόντρα στην Tottenham στον τελικό του Uefa Champions League στη Μαδρίτη.

Ο Milner για την απώλεια του πρωταθλήματος δήλωσε:

“ Άμα ακούσεις στην αρχή της σεζόν, πως θα έχεις 30 νίκες σε 38 αγώνες, πιστεύεις πως θα είναι αρκετό και θα κατακτήσεις τον τίτλο. Δεν ήταν όμως. Ήταν απογοητευτικό, αλλά έτσι φάνηκε πόσο καλή ομάδα είναι η Manchester City. ”

“ Πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε τη φετινή σεζόν. Φτάσαμε κοντά στον τίτλο, αλλά ευτυχώς έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε έναν μετά την ανατροπή μας κόντρα στην Barcelona την προηγούμενη εβδομάδα. Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα αξίζουμε ένα τρόπαιο. ”

Για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Tottenham:

“ Θεωρώ πως όλα τα παιδιά στην ομάδα αξίζουν ένα τρόπαιο μετά από τόση προσπάθεια και τόσο καλά αποτελέσματα. Επίσης, οι οπαδοί μας έχουν βοηθήσει πολύ και μας έχουν ενισχύσει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, όταν τους χρειαζόμασταν και μας έχουν υποστηρίξει σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Αξίζουν και εκείνοι ένα τρόπαιο, πέρα από τους παίκτες. ”

Ο Milner ήταν συγκλονιστικός κόντρα στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com