Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Έχουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας πριν τον τελικό »

Klopp: « Έχουμε δύο εβδομάδες προετοιμασίας πριν τον τελικό »

Για την προετοιμασία που αναμένεται να ακολουθήσει η ομάδα πριν τον τελικό του Uefa Champions League μίλησε ο Jürgen Klopp και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, οι Reds έχουν δύο εβδομάδες προετοιμασίας μέχρι τον μεγάλο τελικό με την Tottenham στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης.

Η Liverpool αναμένεται να πετάξει για Marbella, όπου θα προετοιμαστεί για το μεγάλο ματς.

Ο Klopp δήλωσε τα εξής όσο αφορά την προετοιμασία για τον τελικό:

“ Πρέπει να κάνουμε μερικά πράγματα πριν τον τελικό του Champions League, όπως συνέντευξεις τύπου και τέτοιου είδους πράγματα. Πρέπει να τα κάνουμε πρώτα αυτά, μετά τα παιδιά θα πάρουν λίγες μέρες άδεια και αμέσως μετά θα έχουμε δύο ολόκληρες εβδομάδες προετοιμασίας για τον τελικό. Θα προετοιμαστούμε για τον τελικό, θα παίξουμε τον τελικό και ευχόμαστε να τον νικήσουμε και να δώσουμε στους φιλάθλους μας, αυτό που πραγματικα αξίζουν. ”

Για το ρόστερ της επόμενης σεζόν:

“ Ο Div πρόσφερε και φέτος πολλά πράγματα και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για εκείνον. Μπορεί να βοηθήσει, όπως και ο Ox, ο οποίος επιτέλους επιστρέφει και ο Keita επίσης θα είναι μαζί μας και έτοιμος να βοηθήσει. Ο Rhian θα είναι κανονικά στο ρόστερ μας και έτοιμος να προσφέρει, όπως και όλα τα νεαρά παιδιά. ”

Οι Reds έχουν δύο εβδομάδες προετοιμασίας μέχρι να αγωνιστούν στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com