Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίθεση της ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν στον Klopp!

Επίθεση της ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν στον Klopp!

O Klopp ευχαριστεί το κοινό του Anfield μετά τη λήξη της φετινής Premier League.

Μια απρόσμενη επίθεση πραγματοποίησε η ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν στον Jürgen Klopp για τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Γερμανός προπονητής στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής (πριν το παιχνίδι με τη Wolves), όταν ρωτήθηκε για τη διοργάνωση των Ευρωπαϊκών τελικών και δυσκολία του ταξιδιού σε Μαδρίτη και Μπακού.

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν, Elkhan Mammadon ανέφερε τα εξής για τον Klopp:

“ Έμεινα έκπληκτος από τις δηλώσεις του. Μου είχε δώσει την εντύπωση, ότι ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με πολύ καλά αποτελέσματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αλλά μετά από όλα αυτά διαφωνώ κάθετα με την άποψη του, πως το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γεωγραφικά περιορισμένο. Πρέπει να σεβόμαστε τις αξίες ποδοσφαίρου και να της προωθούμε σε όλο και περισσότερες χώρες. ”

“ Είμαι πως πεπεισμένος πως, αν διοργανώνουμε αγώνες και τελικούς τα ανατολική Ευρώπη, μας ανοίγει νέες ευκαιρίες για τον χώρο ποδοσφαίρου. Προσελκύει τους νέους ανθρώπους αυτών των χωρών. Το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για το περσινό τελικό στο Κίεβο και για εκείνον της Κωσταντινούπολης πριν από 10 χρόνια. ”

“ Ναι, ίσως οι τιμές στην Μαδρίτη έχουν αυξηθεί, λόγω τελικού αλλά αυτό είναι συνέπεια της οικονομίας. Αυτό συμβαίνει παντού, όπου διοργανώνονται μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. ”

“ Συμφωνώ πως η μετάβαση από το Λονδίνο στο Μπακού με λεωφορείο θα είναι δύσκολη, αλλά πότε η απόσταση αποτελούσε πρόβλημα και τους οπαδούς; ”

“ Θέλω να σου (στον Klopp) υπενθυμίσω, ότι οι τρεις πόλεις που είχαν θέσει υποψηφιότητα για τον τελικό, ήταν το Μπακού, η Σεβίλλη και η Κωσταντινούπολη. Κανείς δεν απαγόρευσε σε άλλες πόλεις να θέσουν υποψηφιότητα. Είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί θα κάνουν και τις διακοπές τους στο Μπακού. ”

Ο Klopp μετά τον προχθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com