Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: « Να το πάρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας στη Μαδρίτη »

Robertson: « Να το πάρουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας στη Μαδρίτη »

Το μυαλό όλων στη Liverpool είναι στον τελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Tottenham και ο Andrew Robertson μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι και για τη σημασία των Red fans για την ομάδα.

Οι οπαδοί της ομάδας γέμισαν το Anfield την Κυριακή και δεν σταμάτησαν το τραγούδι, ακόμη και όταν είχε χαθεί οριστικά ο τίτλος.

Ο Robbo για τους οπαδούς της ομάδας τόνισε:

“ Οι οπαδοί μας είναι ξεχωριστοί. Είχαμε χάσει το πρωτάθλημα την Κυριακή και οι εκείνοι συνέχιζαν να μας στηρίζουν. Είναι κάτι πολύ σπουδαίο, αλλά δεν πρέπει να το πάρουμε ως δεδομένο. ”

“ Ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας και δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ήταν στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και θέλουμε να τους ανταμείψουμε τώρα. Τους χρειαζόμαστε στη Μαδρίτη, για να πάρουμε το τρόπαιο και είμαι σίγουρος πως θα είναι μαζί μας ξανά. ”

Για τον μεγάλο τελικό με την Tottenham ο Robertson πρόσθεσε:

“ Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παιχνίδι από έναν τελικό Champions League. Είναι τεράστιο ματς. Παίζουμε κόντρα στην Tottenham και θα είναι ένα συναρπαστικό ματς. ”

“ Θα χρειαστούμε κάποιες μέρες να ξεπεράσουμε την απώλεια του πρωταθλήματος και μετά θα προετοιμαστούμε για τον τελικό. Η Tottenham είναι μια φανταστική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζουμε πως θα σηκώσουμε τον τρόπαιο στο τέλος. ”

Ο Robertson πριν την έναρξη του αγώνα με την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com