Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα διεκδικήσουμε ξανά τον τίτλο, έτοιμοι για το επόμενο βήμα ”

Klopp: “ Θα διεκδικήσουμε ξανά τον τίτλο, έτοιμοι για το επόμενο βήμα ”

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Jürgen Klopp μετά τη νίκη της Liverpool επί της Wolves με 2-0 αλλά της μη κατάκτησης του τίτλου στις δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός τόνισε πως η ομάδα θα διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του χρόνου και πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στη Tottenham.

Ο Klopp μίλησε για τη σεζόν της ομάδας στο πρωτάθλημα:

“ Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στη City. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Η σεζόν μας ήταν καλή ή για την ακρίβεια, πολύ καλή. Όλοι οι αριθμοί ήταν τέλειοι και ήταν μια τεράστια βελτίωση. Σίγουρα η μεγαλύτερη βελτίωση που μπορούσα να φανταστώ. Απλά τώρα αισθανόμαστε απογοητευμένοι. ”

Για την επόμενη μέρα:

“ Όλοι γνωρίζουν πως θα διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα και θα κάνουμε το επόμενο βήμα. ”

Γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα:

“ Η City είναι μια ομάδα με μεγάλη δύναμη και τεράστια ποιότητα, όταν έχεις την City απέναντί σου, δεν είναι εύκολο να την ξεπεράσεις. Πρέπει να φτάσεις σχεδόν στην τελειότητα, για να κατακτήσεις τον τίτλο. ”

Για τη φετινή ομάδα της Liverpool ο Klopp πρόσθεσε:

“ Η φετινή ομάδα είναι μια από τις καλύτερες που είχε ποτέ η Liverpool. Θα πάμε ξανά για τον τίτλο. Είναι 100% σίγουρο αυτό. ”

Τέλος, ο Jürgen μίλησε και για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας:

“ Ήταν υπέροχη η βαθμολογική συγκομιδή μας. Φτάσαμε τους 97 βαθμούς. Σε όλες τις άλλες χώρες αυτοί οι βαθμοί θα ήταν αρκετοί, αλλά κόντρα στη City δεν είναι. Δεν έχω όμως κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά έκαναν μια απίστευτη δουλειά όλη τη σεζόν. ”

Οι Reds έφτασαν τους 97 βαθμούς στη φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com