Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Θα μάθουμε από τη φετινή σεζόν, να πάρουμε το UCL”

Robertson: “ Θα μάθουμε από τη φετινή σεζόν, να πάρουμε το UCL”

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα παραχώρησε ο αριστερός μπακ των Reds, Andrew Robertson και αναφέρθηκε στην βαθμολογική συγκομιδή της Liverpool, ενώ τόνισε πως η ομάδα μάθει από τη φετινή σεζόν, προκειμένου να κατακτήσει του χρόνου τον τίτλο.

Ο Robbo για τη φετινή σεζόν δήλωσε:

“ Αν κάποιος μας έλεγε πριν την έναρξη της σεζόν, πως θα τερματίσουμε με 97 βαθμούς, σίγουρα θα το παίρναμε αμέσως. ”

“ Είχαμε απέναντί μας μια εκπληκτική ομάδα και πραγματικά φτάσαμε πολύ κοντά στον τίτλο. Αυτό δείχνει την πρόοδό μας. Έχουμε σημειώσει τεράστια βελτίωση και έχουμε μαζέψει αρκετά τη διαφορά από την Manchester City σε σχέση με την περσινή σεζόν. ”

“ Το θετικό είναι πως η City τώρα γνωρίζει, ότι δεν πρόκειται να πάμε πουθένα. Το ρόστερ της ομάδας θα παραμείνει ως έχει και θα τα δώσουμε όλα όλοι μαζί ως ομάδα και την επόμενη σεζόν για τον τίτλο.  ” Τόνισε ο Robertson.

“ Δεν έχουμε κάνει πολλά πράγματα λάθος φέτος, αλλά θα μάθουμε από αυτά. Συναγωνιστήκαμε μια απίστευτη ομάδα, αλλά και η δική μας ομάδα δεν είναι άσχημη. ”

Για τη συνέχεια:

“ Πρώτα έχουμε τον τελικό μπροστά μας, ένα τεράστιο παιχνίδι και μετά θα επικεντρωθούμε στην επόμενη σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να κερδίσουμε τον τελικό. ”

Κοιτάζει τον τελικό πλέον η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com