Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Coady: “ Βλέπω κάθε αγώνα της Liverpool και θέλω να κερδίζει πάντα ”

Coady: “ Βλέπω κάθε αγώνα της Liverpool και θέλω να κερδίζει πάντα ”

Ιδιαίτερος θα είναι ο αυριανός αγώνας για τον αμυντικό της Wolves και πρώην παίκτη της Liverpool, Conor Coady, καθώς ναι μεν είναι επαγγλεματίας και αγωνίζεται τώρα στους Λύκους, όμως αύριο η ομάδα που υποστηρίζει (Liverpool) μπορεί με νίκη και απώλεια της City να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Premier League!

Ο Conor λοιπόν μίλησε για τον αυριανό αγώνα και τη σχέση του με τη Liverpool:

“ Δεν υπάρχει λόγος να μην προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και στο Anfield. Έχουμε παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν με αρκετές καλές και μερικές άσχημες στιγμές. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. ”

“ Εγώ βλέπω τη Liverpool κάθε εβδομάδα και πάντα θέλω να κερδίζει. Υποστηρίζω την ομάδα από μικρό παιδί, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Wolves και θα τα δώσω όλα για τη νίκη, όπως κάνω πάντα, χωρίς να έχει σημασία ποιον έχουμε αντίπαλο. ” Είπε ο Coady.

“ Όλοι οι φίλοι έχουν διαρκείας στο Anfield και πάντα μου λένε πράγματα για την ομάδα. Εμείς όμως θα πάμε για τη νίκη και αύριο. ”

“ Τα έχουμε πάει εξαιρετικά και φέτος και είναι μια τρομερή σεζόν και όσο αφορά τη μάχη του τίτλου. Το πιο σημαντικό είναι να απολαύσουμε και το αυριανό ματς και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό. ”

Οπαδός της Liverpool ο Conor Coady!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com