Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Wolves (preview)

Liverpool – Wolves (preview)

Τελευταίος αγώνας της Premier League για τη σεζόν 2018-19 και η Liverpool υποδέχεται αύριο (12/5) στο Anfield την Wolves στις 17:00 ώρα Ελλάδος με την ελπίδα, πως θα στραβοπατήσει η Manchester City και θα κατακτήσει εκείνη τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια.

Οι Reds με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική ανατροπή κόντρα στη Barcelona και την πρόκριση στον τελικό θέλουν να πάρουν την 31η νίκη τους στα 38 παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος και παράλληλα να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς, που δημιουργήσουν μια καυτή άτμοσφαιρα στο Anfield.

Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Wolves είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά η Liverpool έχει αποδείξει πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ειδικά στο Anfield.

Απουσίες για την ομάδα του Klopp θα υπάρχουν, καθώς οι Bobby Firmino και Naby Keita δεν θα προλάβουν την αναμέτρηση και ο Andrew Robertson είναι αμφίβολος και ίσως προφυλαχθεί ενόψει του τελικού με την Tottenham.

Ο Jordan Henderson είναι κανονικά διαθέσιμος μετά τον μικροτραυματισμό του στο ματς με την Barcelona την Τρίτη. Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Lallana και Chamberlain με τον τελευταίο να είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Λύκους.

Η αυριανή αντίπαλος των Reds, Wolves έκανε μια εκπληκτική σεζόν στην επιστροφή της στην Premier League και έχει εξασφαλίσει την έβδομη θέση, όντας στο +4 από την Everton. Θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Uefa Europa League, αν κατακτήσει το FA Cup η Manchester City.

Έρχεται αδιάφορη στο Anfield, αλλά θα παίξει για τη νίκη, όπως δήλωσε ο προπονητής της, Nuno Espirito Santo και ο κεντρικός αμυντικός της και πρώην παίκτης των Reds, Conor Coady.

Προέρχεται από τη νίκη επί της Fulham και δεν αντιμετωπίζει ούτε ένα πρόβλημα τραυματισμού, οπότε θα αγωνιστεί πλήρης και ίσως χωρις αλλαγές για 15η φορά στη σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Martin Atkinson.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο Molineux οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-2.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Η Liverpool εχει κερδίσει τα 4 τελευταία ματς κόντρα στη Wolves και μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 8.
  • Θα είναι η 6η φορά που οι Reds αντιμετωπίζουν τους Λύκους τελευταία αγωνιστική.
  • Οι Λύκοι κέρδισαν στο Anfield το 2017 για το FA Cup.
  • Η ομάδα του Klopp τρέχει ένα σερί 8 νικών στην Premier League και θέλει να τις κάνει 9.
  • Οι Reds μπορούν να παραμείνουν αήττητοι εντός έδρας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
  • Από το 1989 έχει να χάσει το τελευταίο της εντός έδρας ματς η Liverpool.
  • Η Liverpool έχει σκοράρει 18 γκολ με κεφαλιά στο φετινό πρωτάθλημα.
  • Ο Mo Salah μπορεί να πάρει τον τίτλου του πρώτου σκόρερ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  • Ο Sadio Mane έχει σκοράρει 16 εντός έδρας γκολ τη φετινή χρονιά, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη.
Οι Reds υποδέχονται τους Λύκους με φόντο τον τίτλο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com