Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκαν Lallana και Chamberlain, ατομικό ο Salah

Προπονήθηκαν Lallana και Chamberlain, ατομικό ο Salah

Την προπόνηση της Παρασκευής ολόκληρωσε η Liverpool και είχε δύο σημαντικές επιστροφές, αλλά και απουσίες. Το πρόγραμμα προπόνησης έβγαλε κανονικά μετά από αρκετό καιρό ο Adam Lallana, ενώ κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε και ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Adam Lallana έχει να αγωνιστεί από τις 17 Μαρτίου και την εκτός έδρας νίκη των Reds στην έδρα της Fulham με 1-2.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Mohamed Salah, καθώς όπως ορίζει το πρωτόκολλο των τραυματισμών στο κεφάλι, ο παίκτης πρέπει να παραμείνει εκτός δράσης και εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις αύριο (10/5) και φυσικά θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα της Κυριακής με τη Wolves.

Κανονικά και χωρίς κάποια ενόχληση προπονήθηκε και ο Jordan Henderson, αλλά όχι και ο Andrew Robertson. Ο τραυματισμός του Robbo δεν είναι σοβαρός, όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα ο Jürgen Klopp, αλλά ο Σκωτσέζος ίσως προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό του Uefa Champions League με την Tottenham στην Μαδρίτη.

Απών ήταν και ο Bobby Firmino και είναι δεδόμενο, πως δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία, πως θα είναι έτοιμος για τον τελικό.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Nuno Espirito Santo την Κυριακή στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Salah θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή με Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com