Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Robertson

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Robertson

Lionel Messi και Andy Robertson στον ιστορικό αγώνα του Anfield.

Μια επική, μια φανταστική ανατροπή πέτυχε η Liverpool χθες το βράδυ κόντρα στην Barcelona, καθώς την νίκησε με 4-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, ωστόσο προέκυψε ένας νέος τραυματισμός, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ τραυματίστηκε μετά από μια σύγκρουση με τον Luis Suarez στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και έγινε αναγκαστική με τον Gini Wijnaldum να παίρνει τη θέση του και τον James Milner να αγωνίζεται ως αριστερός για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ο Robbo θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του και θα γνωρίζουμε, αν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής με τη Wolves και τον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου.

Ο ίδιος μίλησε για τον τραυματισμό του και μας έδωσε μια πρώτη εικόνα:

“ Ο τραυματισμός μοιάζει κάπως άσχημος αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να κάνω εξετάσεις αύριο (σήμερα). ”

“ Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, πως είναι απλά ένα νεύρο ή κάτι τέτοιο και θα χρειαστεί να λείψω μόνο για μερικές μέρες, αλλά καλύτερα να περιμένουμε τις εξετάσεις και να δούμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι πριν τα αποτέλεσματα των εξετάσεων. Μόνο να προσευχήθουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. ” Είπε ο Robertson.

Ο Robertson τραυματίστηκε στο ματς με τους Καταλανούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com