Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τον θρίαμβο επί της Barcelona

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τον θρίαμβο επί της Barcelona

Μόνο η Liverpool πετυχαίνει τόσο σπουδαίες ανατροπές και μόνο το Anfield και κανένα άλλο γήπεδο στον κόσμο είναι ικανό να γυρίσει παιχνίδια, τα οποία δείχνουν να είναι τελειωμένα ή τουλάχιστον, που κάποιοι πιστεύουν πως είναι τελειωμένα, αν ένας το πίστευε, αυτός ήταν ο Jürgen Klopp!

Ο Γερμανός το πίστευε και το έλεγε από την πρώτη στιγμή, υπενθύμισε στους παίκτες του στην ανατροπή, που παραλίγο να κάνει η Dortmund το 2014 και τους ζήτησε να την ολοκληρώσουν. Εκείνοι την ολοκλήρωσαν. Ο τεχνικός των Reds ήταν ευτυχισμένος μετά τη λήξη του αγώνα και φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Ο Klopp πρώτα ρωτήθηκε, αν θεωρεί πως θα θυμάται για πάντα το Liverpool 4 -0 Barcelona:

“ Θα το θυμάμαι για πάντα τον αγώνα. Αυτό είναι σίγουρο. ”

“ Δεν ξέρω αν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ή αν θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Εγώ ξέρω πως τα παιδιά το έκαναν και είμαι πολύ περήφανος. ”

“ Μετά την ήττα στον περσινό τελικό, νιώσαμε πως θα έπρεπε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να το κατακτήσουμε. Τώρα μας δόθηκε η ευκαιρία και θα πάμε να το πάρουμε. ”

“ Αυτός ο σύλλογος πραγματικά σε αγγίζει. Τον νιώθεις πολύ περισσότερο από κάθε άλλον και εγώ το λατρεύω. Είναι πραγματικά υπέροχο και το λατρεύω. ”

Για την προσπάθεια των παικτών του:

“ Πραγματικά δεν ξέρω, αν θα υπάρξει άλλη νύχτα σαν αυτή. Ήταν απίστευτη η προσπάθεια των παιδιών στον αγώνα. Τους είδα όλους να κλαίνε μετά το τελευταίο σφύριγμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. ”

Ο Γερμανός μίλησε και για τους τραυματισμούς: 

“ Ξεκινήσαμε τον αγώνα χωρίς τον Mo, τον Bobby και τον Ox. Ο τελευταίος δεν ήταν τραυματίας, αλλά έπρεπε να τον ξεκουράσουμε. Ελπίζουμε να μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε την Κυριακή. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Μετά ο Henderson δέχθηκε ένα χτύπημα και πριν από το ημίχρονο τραυματίστηκε και ο Robertson. Ακόμα και οι Sadio και Virg έπεσαν στο έδαφος κάποια στιγμή και πιστέψαμε πως θα ήταν έκπληξη, αν τελειώναμε το ματς με 11 παίκτες. ”

Για την εμφάνιση της Liverpool:

“ Ήταν ένα δύσκολο ματς και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι παίκτες μου είναι γίγαντες. Στην Βαρκελώνη η εμφάνισή μας δεν ήταν, για να χάσουμε με 3-0 και πιθανότατα αυτή τη φορά δεν έπρεπε να χάσει η Barcelona με 4-0, αλλά εμείς σκοράραμε και εκείνοι όχι. ”

“ Χρειάζομασταν την τύχη με το μέρος μας ή μια απίστευτη έμπνευση, όπως είχε ο Alexander-Arnold με το κόρνερ. Ήταν ένα πανέξυπνο τέρμα και η μπάλα πήγε από το κόρνερ στα δίχτυα. Ούτε που κατάλαβα ποιος εκτέλεσε το κόρνερ στην κανονική ροή. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. ”

Για τον τρομερό κόσμο του Anfield:

“ Αυτός ο σύλλογος αποτελείται από μια μίξη του πάθους, την θέλησης και της ποδοσφαιρικής ποιότητας, αν βγάλεις ένα από αυτά, ο σύλλογος δεν λειτουργεί σωστά. Ο κόσμος μας ακουγόταν σαν τρέλος και πιθανότατα μπορούσες να τον ακούσεις σε κάθε γωνιά του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος, που τους δώσαμε αυτή την εμπειρία. ” Δήλωσε ο Klopp.

Τέλος, αν πίστευε στην ανατροπή πριν την έναρξη του αγώνα: 

“ Είχα πει πως πιστεύω στην ανατροπή, γιατί έχουμε την ευκαιρία να ανατρέψουμε το σκορ και τα παιδιά το κατάφεραν. Δεν το συγκρίναμε με την Κωνσταντινούπολη ή κάτι τέτοιο. Εμείς από την αρχή θέλαμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία, νέες σελίδες στην ιστορία στη Liverpool και τα παιδιά ήδη το έχουν κάνει. ”

Μια μαγική νύχτα για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com